| Správné pojištění nemovitosti - diskuze na toto téma |
Dobrý den, poradíte mi prosím někdo, kde správně pojistit dům? Výhodně a hlavně dobře pro případ, že by se něco stalo? Libor | 13.5.2023 12:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Správné pojištění nemovitostiPojistit dům je podle mého názoru základ, aby člověk mohl žít tak nějak v klidu, kdyby se něco stalo. Já jsem pojištění sehnal za dobrou cenu díky online porovnávači pojištění, kde jsem si vlastně vybral nejlepší nabídku z hlediska ceny a podmínek. Pojištění jsem pak vlastně sjednal online. Bylo to jednoduché, takže za mě mega spokojenost. Odpověď Klára | 14.5.2023 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Správné pojištění nemovitostiNa kterém porovnávači pojištění se vám to takhle výhodně podařilo sehnat teda jestli se mohu zeptat? Odpověď Libor | 20.5.2023 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Správné pojištění nemovitostiNa porovnávači pojištění https://www.klik.cz/ Na úvodní stránce si tam vlastně vyberte pojištění, které chcete sjednat a potom už si to na pár kliknutí vše porovnáte. Když si některou z nabídek vyberete, tak si pak pojištění můžete rovnou i online sjednat. Odpověď |