Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Imunita

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Imunita - diskuze na toto téma
Čím posilujete imunitu? Jako jasně, já vím, že zcela jistě vitamíny, ale zajímalo by mě, jaké vitamíny užíváte? Kde a hlavně podle čeho je vybíráte? A je nějaký, který se vám opravdu osvědčil?

Zuzana | 8.5.2023 16:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Já se hodně zaměřuju na doplnění omega. Ty těl potřebuje a fakt je do sebe nijak jinak nedostanu, než že je doplním. Koupila jsem si za studena lisovaný bo konopný olej https://www.alpik.cz/cannaderm-bio-konopny-olej-za-studena-lisovany-500ml/ a s ním se cítím skvěle. Za mě doporučuju.

Odpověď
Radka | 8.5.2023 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Zdravím, mě na imunitu skvěle zafungoval doplněk stravy respiro imun od značky Woykoff. Má dobré složení a tuto zimu jsem nebyla ani jednou nemocná. A vitamíny taky obsahuje - konkrétně vitamín C a D, navíc taky zinek, selen a mátu peprnou.

Odpověď
Lucie | 10.5.2023 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Imunita
Ano, tento doplněk od Woykoff je opravdu výborný, já ho kupuju roky a člověk navíc ušetří za vitamíny.

Odpověď
Denisa | 9.5.2023 09:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Na posilování imunity celá rodina užíváme přípravky od Altaherba. Jsou zcela přírodní a to mě vyhovuje.

Odpověď
Alice | 11.5.2023 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Se kterým konkrétním máte zkušenost. Je vhodný i pro děti?

Odpověď
Denisa | 16.5.2023 09:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Imunita
Jsem spokojená s tímto přípravkem - https://www.altaherba.cz/kouzelne-kapky-tinktura?keyword=kouzel. Užívají ho i naše děti.

Odpověď
Viola | 22.5.2023 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Synovi, který chodí do školky posiluji imunitu jejich sirupem ze 14 bylin. Jeho nemocnost výrazně klesla.

Odpověď
Alice | 25.5.2023 08:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Imunita
Bylinný sirup už jsem koupila a začala ho dětem dávat. Taky jsem koupila jejich dezinfekční směs s citronovým olejem. Líbí se mi, že je taky zcela přírodní.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné