| První třída - diskuze na toto téma |
Také už nás čeká ta první třída... Kde mám vybrat dobrou a kvalitní školní aktovku? Poradí někdo ze zkušenějších rodičů? Klára | 22.5.2023 01:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | První třídaNevím jestli se mám považovat úplně za zkušenějšího rodiče, ale ohledně výběru školní aktovky rozhodně poradit můžu. Podívejte se na aktovky, které mají hlavně ergonomicky tvarovaná záda, ale také ideálně posuvný zádový systém, který se bude dát nastavit na záda dítěte. Hodně mu tak ulehčíte při nošení těžkého učení. Odpověď Lucie | 23.5.2023 03:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: První třídaKdyž jste si toho teda o tom tolik pozjištovala, tak mi můžete mi poradit, kam bych se teda měla podívat po takové aktovce? Kde ji koupit? Odpověď Klára | 24.5.2023 02:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: První třídaHele já jsem vybrala tento krásný set https://www.baagl.cz/products/skolni-set-shelly-tukan-ii , kde je vlastně aktovka, která tohle všechno splní a sama o sobě navíc váží jen kilogram. Je taky super, že je vyrobená z voděodolného materiálu. Odpověď |