| Probiotika - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, hledám nějaká vhodná a hlavně účinná probiotika..Velmi se mi zhoršilo zažívání a v návaznosti na to i pleť. Vím, že toto je o střevech, nemáte někdo tedy nějaký dobrý tip? Na ceně nezáleží, hlavně potřebuji aby opravdu fungovali. Kdyby bylo přírodní složení budu vděčná. Anďa64 | 18.5.2023 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | ProbiotikaTo znám moc dobře, sama jsem bojovala se zažíváním a všechno co bylo na trhu bylo jen ve formě tablet nebo přímo prášky. Používám https://www.symprove.cz/o-symprove/. Je to v tekuté formě a jako jediné mají v sobě i živé bakterie, které se dostanou až přímo do střev, takže ten účinek je 100%. Osobně jsem s nimi velmi spokojená. Ze začátku Vás to může trošku pročistit :D. Ale výsledek se dostavil cca po 14 dnech a velmi se mi ulevilo. :) Odpověď Rozálie D. | 26.5.2023 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ProbiotikaDěkuji za tip. Ta cena je teda trošku vyšší než jsem čekala, ale jestli to pomůže. Tak o živých bakteriích jsem neslyšela. Nezkazí se? Kolikrát denně to užíváš a jak dlouho? Odpověď Anďa64 | 29.5.2023 10:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ProbiotikaCena je vyšší, ale opravdu to stojí za to. Já ho beru cca půl roku, doporučím vzít tu 12 týdenní kůru. Každá lahvička má určitou trvanlivost, u balíčku na týdnů zasílají třetí měsíc zdarma a po týdnech. :) A můžou ho i děti, což je velká výhoda, takže ho dávám i malému. :) Odpověď |