Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Jazyková školka Trojská labuť v Praze

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jazyková školka Trojská labuť v Praze - diskuze na toto téma
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s jazykovou školkou Trojská labuť v Praze? Jaká je úroveň výuky angličtiny prosím? A ceny?

Dana | 15.5.2023 12:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jazyková školka Trojská labuť v Praze
Zdravím, mě tam bude teď v září nastupovat dcerka, za což jsem moc ráda. Na školku jsem dostala doporučení od kamarádky, které tam už 3 roky chodí syn. Výuku angličtiny si moc chválí, malej už fakt válí a běžně používá anglické fráze i slovíčka. Za mě to má fakt smysl v dnešní době, jazyky jsou důležité. Ceny mají taky příznivé, záleží, zda děti chodí každý den nebo třeba na jen na dopoledne, mrkněte tady www.trojskalabut.cz/ceniky

Odpověď
Iveta | 20.5.2023 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jazyková školka Trojská labuť v Praze
Holky, dívala jsem se, že mají i jesličky - nemáte prosím někdo zkušenost s jesličkama? Mě minulý týden volali z práce, že bych mohla nastoupit dřív a dneska se každá koruna hodí.

Odpověď
Zuzana | 22.5.2023 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jazyková školka Trojská labuť v Praze
Já do jeslí Trojská labuť dávám dcerku na 3 dopoledne a líbí se jí tam. O děti se starají zdravotní sestřičky, takže se nemusíte vůbec bát - děti mají perfektní péči. Navíc se tam dcerka naučila hodně věcí a básniček. A cenově jsou jesličky v pohodě - porovnávala jsem ceny i ostatních jeslí a tyto mi vyšly nejlépe.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné