| Stres a lepší nálada - diskuze na toto téma |
Dobrý den, poradíte - je něco nenávykového na stres a lepší náladu? JaneX | 15.5.2023 09:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Stres a lepší náladaOno je potřeba se trochu zamyslet, zastavit se a tak nějak popřemýšlet nad tím, co je spouštěčem toho stresu. Jako mi třeba pomáhají nákupy. Prostě takový relax. Nedávno jsem objednávala z https://www.happynature.cz/detske-bio-obleceni a to jsem měla fakt hodně dobrou náladu, když pak přišel domů balíček s dětským bio oblečením. Nicméně je to samozřejmě hodně individuální. :) Odpověď Ludmila | 17.5.2023 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Stres a lepší náladaMě se stresem hodně pomohl hořčík s calciem a zinkem, právě hořčík je dobrý na snížení únavy, vyčerpání a pomáhá k normální psychické činnosti. Odpověď Kolarova | 22.5.2023 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Stres a lepší náladaA jaký ten hořčík prosím tě bereš, vzhledem k tomu, že na trhu jich je opravdu hodně, tak nevím jaký vybrat. Odpověď Ludmila | 26.5.2023 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Stres a lepší náladaUžívám přímo tento https://rpshop.cz/calcium-magnesium-zinek-sumive-tablety , užívala jsem ho i v období těhotenství :-). Odpověď Veronika | 19.5.2023 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Stres a lepší náladaMě se osvědčil tento nápoj od Woykoff www.drmax.cz/woykoff-allegra-drink-new-200-g Jsem moc spokojená, má skvělou chuť a na stres a zlepšení nálady funguje fakt skvěle. Odpověď Lucka | 22.5.2023 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Stres a lepší náladaMoc děkuji za doporučení, určitě tento doplněk vyzkouším. Líbí se mi složení i recenze :) Odpověď Zuzka | 23.5.2023 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Stres a lepší náladaTaky tento drink kupuju a spokojenost! Jak píše Verča - na stres je skvělý a na dobrou náladu taky. Odpověď Jarka | 24.5.2023 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Stres a lepší náladaTaky ho kupuju - tento drink od Woykoff má fakt výbornou chuť, ale hlavně se po něm cítím dobře, takže mi ráno krásně nastartuje den. Odpověď |