Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Mensturace

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Mensturace - diskuze na toto téma
Ahoj holky, už delší dobu přemýšlím nad tím, že bych přestala používat tampony, přijde mi že mi to nedělá poslední dobou dobře, bolí mě více břicho i si přijdu nafouklá, vložky nemůžu používat, z toho jsem osypaná.:( Vím že těch alternativ je víc, můžete mi napsat co používáte Vy?

Rózi | 22.5.2023 17:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mensturace
Nedivím se ti, nehledě na to že tampony sami o sobě nejsou ani pro tělo dobré a vypouštějí toxiny, pokud je máš déle v těle. Nehledě na ten dopad na to životní prostředí. Používám sama za sebe menstruační kalhotky, přijdou mi pohodlné. I praktické, protože nemusíš nic předělávat, vyhazovat. Ale každému vyhovuje něco jiného. :) Jsou i třeba menstruační kalíšky, ale ty mě osobně nevyhovují.

Odpověď
Vendula | 25.5.2023 11:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Mensturace
O kalhotkách jsem slyšela, ale je jich spousta, opravdu neprotékají? Nejsou cítit? A kolik bych jich potřebovala?

Odpověď
Rózi | 29.5.2023 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Mensturace
Kalhotky máš samozřejmě podle síly menstruace, podle toho si vybíráš a také co je tobě pohodlné. Osobně mám ráda klasické kalhotky, když mám své dny a s výším pasem na noc. Zatím sem i nestalo ani jednou , že by protekly a cítit také nejsou. Jsou z prodyšného materiálu. Já beru tyto https://www.repetky.cz/menstruacni-kalhotky. Určitě jich potřebuješ více cca 6-7 na začátek, ale záleží jestli je budeš používat na celý cyklus nebo jen na část. :)

Odpověď
Alžbětka | 7.6.2023 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mensturace
Já jsem objevila Repetky, když jsem trpěla po porodu inkontinencí. Tenkrát se mi moc osvědčily, tak jsem po nich sáhla i na pozdější menstruaci. Poměr cena výkon je myslím velmi příjemný. Používání je snadné.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné