Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Chceme dítě ale nedaří se..

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Chceme dítě ale nedaří se.. - diskuze na toto téma
Dobrý večer.. nedaří se nám s manželem.. už delší dobu otěhotnět.. nevím jestli bych neměla začít zvažovat nějakou kliniku, aby nám pomohli.. jaká je dobrá?? vůbec nevím jakou vybrat..

Adéla | 21.5.2023 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Chceme dítě ale nedaří se..
Začali jsme se s přítelem snažit.. a snažíme se několik měsíců.. taky nevím jestli to ještě nechal plynout nebo jestli to začít těšit s doktory.. :-(

Odpověď
Andrea | 22.5.2023 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak dlouho už se snažíte? Jestli je to pár měsíců tak bych zbytečně nešílela.. ono to chce klid a nemyslet na to tak a ono to půjde samo :-)

Odpověď
Lenka | 26.5.2023 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Chceme dítě ale nedaří se..
No je to skoro rok už.. furt si říkám že není na co tlačit..ale vzadu v hlavě mám myšlenku pořád jestli je všechno v pořádku a proč to nejde.. a jestli je tam něco proč..tak aby se to začlo řešit zavčas..

Odpověď
Valounek | 26.5.2023 07:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bohužel nepíšete, jak dlouho se snažíte. Což je vlastně ta nejzásadnější informace. Ale chápu, že to člověk nechce nějak ventilovat ven. Pokud je to více než jeden rok, tak je asi čas na to to řešit. Pokud méně, tak vytrvejte. Pořiďte si s manželem třeba partnerské náramky od https://www.tiniana.cz/partnerske-naramky/ ať vidí, že si ho taky vážíte jako chlapa. :) A nevěšte hlavu. Určitě se to povede! :)

Odpověď
Terka | 27.5.2023 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
určitě zvaž kliniku https://www.ivf-zlin.cz/ je to ta nejlepší klinika.. mám s ní bohaté zkušenosti a díky nim mám děti.. už jsem to chtěla vzdát a smířit se s tím že nebudu mít děti.. ale až tam mi opravdu pomohli :-)

Odpověď
Lenka | 28.5.2023 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Chceme dítě ale nedaří se..
moc děkuju za doporučení :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné