Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Bělení zubů doma

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bělení zubů doma - diskuze na toto téma
Ahojky, máte někdo zkušenost s bělením zubů doma? Je to v pořádku? Co máte osvědčeného že opravdu funguje, bez poškození zubů? Já zatím zkoušela nějaké pasty, ale výsledek nikdy žádný.

Markét | 25.5.2023 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bělení zubů doma
Za mě nejlíp funguje stomatologický gel. Ten se dostane všude. Určitě je dobrý k němu mít i pastu, aby se to udržovalo, ale je také důležité umět si správně zuby čistit. Já jsem nejvíce spokojena s věcmi ze stránky Krásný úsměv.

Odpověď
Vandič | 29.5.2023 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bělení zubů doma
Aha, no já jsem viděla zatím nějaké pásky a černý prášek. Ten gel funguje tedy jak? Nemůže se něco stát když se mi náhodou třeba dostane do pusy?

Odpověď
Markét | 30.5.2023 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Bělení zubů doma
Vůbec ne. :) Máte tam takový nástavec, ten se vytvaruje dle Vašich zubů. Gel je moc fajn hlavně přes noc, můžete ho nechat klidně celou noc a výsledek je potom větší. Beru si tento bez peroxidů https://www.krasnyusmev.cz/white-pearl-stomatologicky-belici-system-pap-80ml. Na cesty beru i ty bělící pásky a pastu používám také od nich tu Black Gold, u každého výrobku je napsáno, kde jinde jej ještě seženete když nebudete chtít objednávat. To mi přijde taky fajn. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné