| Bělení zubů doma - diskuze na toto téma |
Ahojky, máte někdo zkušenost s bělením zubů doma? Je to v pořádku? Co máte osvědčeného že opravdu funguje, bez poškození zubů? Já zatím zkoušela nějaké pasty, ale výsledek nikdy žádný. Markét | 25.5.2023 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bělení zubů domaZa mě nejlíp funguje stomatologický gel. Ten se dostane všude. Určitě je dobrý k němu mít i pastu, aby se to udržovalo, ale je také důležité umět si správně zuby čistit. Já jsem nejvíce spokojena s věcmi ze stránky Krásný úsměv. Odpověď Vandič | 29.5.2023 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bělení zubů domaAha, no já jsem viděla zatím nějaké pásky a černý prášek. Ten gel funguje tedy jak? Nemůže se něco stát když se mi náhodou třeba dostane do pusy? Odpověď Markét | 30.5.2023 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bělení zubů domaVůbec ne. :) Máte tam takový nástavec, ten se vytvaruje dle Vašich zubů. Gel je moc fajn hlavně přes noc, můžete ho nechat klidně celou noc a výsledek je potom větší. Beru si tento bez peroxidů https://www.krasnyusmev.cz/white-pearl-stomatologicky-belici-system-pap-80ml. Na cesty beru i ty bělící pásky a pastu používám také od nich tu Black Gold, u každého výrobku je napsáno, kde jinde jej ještě seženete když nebudete chtít objednávat. To mi přijde taky fajn. :) Odpověď |