Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Opakující se záněty

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Opakující se záněty - diskuze na toto téma
Prosím prosím poradíte někdo jak zatočit s opakujícími se záněty? Jak to řešit a zbavit se jich jednou pro vždy?

Karolína | 26.5.2023 00:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Opakující se záněty
Také jsem na to trpěla a byla jsem z toho doslova už šílená. Pořád dokola se mi to vracelo a já teda přiznám se nevěděla co s tím.... Nakonec jsem ale objevila doplněk stravy, který obsahuje enzym co dokáže se záněty v těle zatočit.

Odpověď
Anna | 27.5.2023 15:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Opakující se záněty
Jaký doplněk stravy jste teda nakonec objevila prosím? Poradíte mi na co se teda podívat prosím?

Odpověď
Karolína | 28.5.2023 13:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Opakující se záněty
Víte co bude asi nejlepší? Když se podíváte rovnou sem na stránky https://www.enerex-vitaminy.cz/serrapeptaza/10-serrapeptaza-120-000-u-6015-kps-628557400601.html , kde si ho vlastně můžete jednak koupit, ale také tam najdete kompletní informace o něm.

Odpověď
Magda | 16.11.2024 09:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Opakující se záněty
Dobrý den, já mohu říct, že už jsem z toho opravdu zoufalá. Záněty se mi opakují pořád dokola a já se toho prostě nemohu zbavit. Na druhou stranu si za to asi i trochu mohu sama, protože jsem odpůrcem chemie a raději vše řeším přírodně, jen jsem ještě nenarazila na něco, co by mi opravdu dokázalo pomoci...

Odpověď
Nela | 18.11.2024 00:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Opakující se záněty
Ahoj, to nejsi sama. Také do sebe nerada valím chemii a raději vše řeším jen přírodně. Se záněty jsem měla také problém a jak se to opakovalo pořád dokola, tak to bylo pravda velmi nepříjemné. Kdybych měla za sebe radit, tak mohu doporučit https://www.anjolie.cz/allicin-24-extrakt-90-kapsli/ Přípravek obsahující Allicin, který je přírodní a běžně se uvolňuje z česneku při jeho mechanickém porušení. Jen by jste toho česneku musela sníst hromadu, tady o máte všechno v jedné tobolce. Pomáhá perfektně proti zánětům.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné