Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Pojištění nového domu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Pojištění nového domu - diskuze na toto téma
Zdravím, můžete mi někdo říct prosím, kde pojistit nějak výhodně dům prosím? Konečně se nám s manželem podařilo koupit nově dům, a tak by mě to hodně zajímalo

Jana | 26.5.2023 07:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pojištění nového domu
Výhodně pojistit dům? Tak to rozhodně můžu doporučit se podívat na online porovnávač pojištění. Tam můžete vlastně na pár kliknutí získat kompletní porovnání nabídek pojištění, a když se vám pak bude některá z nich líbit, tak si můžete pojištění rovnou online sjednat.

Odpověď
Renata | 27.5.2023 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Pojištění nového domu
Kde se to prosím dá takhle porovnat? To by mě tedy opravdu dost zajímalo a určitě bych se chtěla na něco takového podívat.

Odpověď
Jana | 30.5.2023 02:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Pojištění nového domu
Pojištění můžete výhodně porovnat a pak vlastně i sjednat na stránkách srovnávače pojištění https://www.klik.cz/ Je to hrozně jednoduché si tam pojištění srovnat a můžete na tom ve výsledku opravdu hodně ušetřit, takže za mě určitě doporučím.

Odpověď
Valounek | 6.6.2023 09:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pojištění nového domu
Je tu ještě jedna varianta a to jsou investice, které slouží jako zajištění příjmu pro případnou pojistnou událost. Samozřejmě pokud to nemáte jako nějaké zajištění pro případ hypotéky, tak bych mrknul na to, jak se pohybuje zlato. Když se podíváte sem: https://www.investice.cz/ukladani-do-zlata/ tak zjistíte, že ukládání peněz do zlata má několik rovin, které se vyplatí určitě znát. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné