| Obroučky - diskuze na toto téma |
Ahoojky holky, prosím Vás mám takový nezvyklí dotaz, nevíte kde bych mohla sehnat v Hradci hezké obroučky na brýle? Preferuji kamennou prodejnu, výhodou by bylo i změření zraku.. Vendula | 29.5.2023 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | ObroučkyČauko, no pokud chceš pěkné obroučky tak doporučím https://eshop.doktorklain.cz/damske. Mají pobočku přímo v Hradci s výběrem ti poradí a mají tam fakt krásné obroučky. :) Kdybys chtěla i měření zraku, tak se rovnou můžeš objednat a nečekáš. Odpověď Rozálie D. | 30.5.2023 10:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ObroučkyNo to je super, to budu asi také potřebovat, protože ty brýle co mám už mi nějak nestačí. Moc děkuji, to se jdu teda hned objednat, abych nemusela dlouho čekat. Odpověď Vendula | 30.5.2023 11:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ObroučkyHele to objednání je většinou maximálně na druhý den, kolikrát mají čas i přímo ten den. Což je super. :) Se vším poradí a jsou tam moc příjemní, já tam chodím vždy moc ráda. :) Odpověď Dájinka | 6.6.2023 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | ObroučkyDoktor Klain je super, teď jsem byla u nás v Liberci a kupovala jsem si tam sluneční se samozabarvením a jsem spokojená. Personál je vždy velmi příjemný a ochotný a nemusím nikdy čekat. Odpověď Terka | 24.7.2023 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ObroučkyPřesně Dáji. Já tam chodím také a jsem vždy moc spokojená. Hlavně jsem se nikdy nesetkala s tak příjemným vystupováním personálu. Brýle mají kvalitní, skla jsou super a jen tak se nepoškrábou a mají i moc hezké obroučky, hlavně můžu i vše vyřešit online a zkoušet rovnou na pobočce. :) Odpověď |