| Prodloužení vlasů - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na to, jak si upravujete vlasy? Já mám docela problém s délkou. Mám je maximálně po ramena a víc mi narůst nechtějí. A když, tak stejně kvalita veškerá žádná a musím je nechat ostříhat :( Ale já bych ráda dlouhé vlasy. Přemýšlím nad prodloužením... Máte tip na metodu nebo kam zajít? Díky moc. Valinka | 28.5.2023 18:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasůAhoj, jaaaj, tohle znám. A docela dlouho jsem se tím trápila. Tím, že nemám dlouhé vlasy :( Taky jsem hledala způsoby a metody, co by bylo nejlepší, a co by mi pomohlo. Jako trvalé prodloužení jsem zabrhla, protože jsem nechtěla zatěžovat už tak slabé vlasy... Tak jsem se nakonec rozhodla pro clip in pásy. Ty jsou na prodloužení naprosto dokonalé :) Mě vyhovují, mohu je mít, když mám náladu. A kupuju si je z pravých vlasů, což je super, protože jsou kvalitní a můžu si je upravovat stejně jako moje vlasy. Super shop, který se mi osvědčil, je hotstyle :) Jejich nabídku určitě doporučuju. Odpověď |