| židle k PC - diskuze na toto téma |
Syn si moc přeje hrací židli k PC. Má ji slíbenou za vysvědčení. Doporučíte eshop? Romana | 11.6.2023 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | židle k PCPodívejte se na www.ezidle.cz určitě si vyberete. Synovi jsem u nich nedávnou koupila toto herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal. Je z něho nadšený. Odpověď Monika | 17.6.2023 16:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | židle k PCZnám ezidle. Ráda u nich nakupuji. Udělala jsem si radost a koupila si šest SNAP - jídelních židlí. Odpověď Majka | 24.6.2023 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: židle k PCJídelní židle jsem si u nich objednala, mohla jsem si vybrat z hodně druhů látek a taky jsem si nechala namořit dřevěnou konstrukci do odstínu jako konstrukce stolu. Odpověď Lenka | 6.7.2023 17:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: židle k PCUdělají židle ke stolu, který už máš? Tak to je skvělý, když udělají stejný odstín. Odpověď Majka | 13.7.2023 11:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: židle k PCAno, je to skvělý, protože ke staršímu nábytku je někdy těžké sehnat stejný odstín. Odpověď Hedvika | 22.6.2023 10:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | židle k PCMají velký výběr, děkuji za tip. Spolu se synem jsme se na jejich web dívali a líbí se mu herní židle z řady Diablo Chairs. Odpověď |