Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Plastika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Plastika - diskuze na toto téma
Maminky, kdo jste řešil plastiku prsou prosím? Já jsem je nikdy neměla nijak velké, ale teď po dvou dětech se mi o hodně vykojily. :( Už se nevyslíkám ani před mužem. Moc bych si přála mít hezká a pevná prsa. Máte nějaký tip na koho se obrátit nebo kde jste si nechali dělat augmentaci Vy?

Zinka | 26.6.2023 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika
Úplně ti rozumím. Já jsem měla po malým už jen " psí uši" a neskutečně mě to trápilo, necítila jsem se vůbec žensky. Pak jsem se objednala na konzultaci tady k panu doktorovi https://www.justan.cz/sjednejte-si-konzultaci-online#kontakt . A vůbec toho nelituji, není to málo peněz, ale za ten skvělý pocit, sebevědomí, které zase mám to rozhodně stálo. Je tam i přehled jeho práce, výborná!

Odpověď
Drahuš | 27.6.2023 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Plastika
Moc děkuji za doporučení, do Brna to mám kousek. Dívala jsem se na jeho práci a nestačila jsem se divit, co dokáže za zázraky! A hlavně ty prsa nevypadají ani uměle, jsou přirozené, to se mi moc líbí. Nastudovala jsem i ceny, doma jsem se domluvila s mužem a k panu doktorovi jsem se objednala na konzultaci. Tak snad vše dobře dopadne. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné