Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 30. dubna 2026, svátek má Blahoslav, zítra .....
Vyhledávání

Diskuse - Umělko

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Umělko - diskuze na toto téma
Ahoj holky, chtěla bych se prosím zeptat… Když jste zjistili, že nejde přirozené oplodnění, jak jste to řešily? Jakou kliniku na léčbu neplodnosti jste vybraly? A podle čeho?

Janina | 7.6.2023 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělko
Ahoj, my jsme z Ostavy a rovnou jsme se v tomto případě objednali na kliniku https://www.repromeda.cz/. Ta nás oslovila nejvíc, navíc i moje gynekoložka ji vychválila, takže nebylo co řešit. A jsme spokojeni. Moc.

Odpověď
Baru | 8.8.2023 14:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělko
Ahojky, jelikož jsem prodělala asi tři potraty, tak jsem si říkala, že už je asi něco špatně. Dodržovala jsem vše co jsem měla a stejně se nedařilo, řekla jsem si že nejlepší bude podstoupit genetiku a vybrat případně rovnou i kliniku. Vybírala jsem recenzí a samozřejmě vzdálenosti, nechtěla jsem jezdit přes půl republiky. Nakonec vyhrála klinika Stellart v Teplicích.

Odpověď
Terka | 11.8.2023 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Umělko
A mohu se zeptat jak to dopadlo? Byly jste nakonec na tom IVF nebo se prokázalo, že je geneticky vše v pořádku? Řeším teď obdobný problém a jsem z toho spíše už i psychicky vyčerpaná. :(

Odpověď
Baru | 22.8.2023 10:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Umělko
Genetika prokázala, že je bohužel nemožní abychom měli děti. :( Docela jsem to tenkrát obrečela, ale řekla jsem si že to musím brát jako pomoc shora a svěřila se tedy do rukou profesionálů. Nakonec jsme měli umělé oplodnění s darovanými spermiemi. Podstoupily jsme tedy tento proces https://www.stellart-clinic.cz/darcovsky-program/potrebuji-darovane-sperma/. Ale vše dopadlo dobře, na klinice jsou opravdu výborní, vše nám vysvětlily a hlavně byly i celou dobu po ruce, kdykoliv jsem se na ně mohla obrátit. :) Narodil se nám zdravý syn Adámek. Letos už má 6 let. :)

Odpověď
Terka | 24.8.2023 11:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Umělko
To je tak krásné, když mají tyto příbehy štastný konec. Děkuji Vám za odpověď a za sdílení. Dala jste mi naději, že nic není nemožné, na kliniku se podívám a objednám se, nemáme ji daleko. Jen jsem se bála se objednat a možná i čelit tomu verdiktu. Budu věřit že se nám také zadaří a dopadne vše dobře. :)

Odpověď
Lenka | 1.12.2023 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělko
Zkoušeli jste nějaké doplňky stravy pro lepší hormonální rovnováhu, podporu plodnosti apod?

Odpověď
Šárina | 2.12.2023 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Umělko
Já mám moc dobrou zkušenost s doplňkem stravy Venira na podporu plodnosti, má kvalitní a účinné složení. Doporučila mi je kamarádka, které se taky osvědčily ;-)

Odpověď
Galetta | 20.2.2026 07:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Umělko
Podle mě je v tomhle období fakt hodně důležité, aby byl člověk v pohodě a udržoval si nějaké fajn psychické zdraví. Sama jsem si tím prošla a kamarádka mi poradila, ať zkusím tresčí olej od https://www.norsan.cz/tresci-olej/ :) No, přiznám se, že jsem to brala prostě bez nějakého rozmyslu. Uškodit to nemůže.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné