Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Dieta

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dieta - diskuze na toto téma
Ahoj holky, nějak jsem se zahleděla do proteinových diet. Jako je jich na trhu opravdu hodně. Je nějaké vodítko na to zjistit, jaký dieta tohoto typu bude pro mě nejvhodnější? Vůbec nevím, jakou bych měla vybrat, aby mi po všech stránkách vyhovovala. Máte tip, jak na to? Nebo podle čeho jste se řídily vy?

Lída | 19.6.2023 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Tak to se k tobě připojím, chtěla bych to taky zkusit a ráda bych nějakou účinnou ale hlavně zdravou a vyváženou, která mi pomůže zhubnout ale váhu si i udržet.

Odpověď
Alena | 21.6.2023 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Tak za sebe můžu doporučit KetoFit, zhubla jsem díky téhle dietě 8 kilo a konečně jsem se sebou spokojená. Předtím jsem se na sebe nemohla ani podívat když jsem šla okolo výlohy a teď se konečně zase cítím sama sebou :-) a to jsem předtím zkusila i jiné diety a půsty a nevím co a vždycky když jsem zhubla tak jsem to nakonec stejně nabrala zpátky a ještě jsem se cítila podrážděná a celkově na prd. No a teď si to hezky držím, cítím se super a dokonce se mi i zlepšila pleť a vlasy :-)

Odpověď
Lída | 23.6.2023 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dieta
To zní báječně :) přesně takhle se teď cítím já, úplně...dívám se na tu dietu a vypadá to slibně, s čím bys doporučila začít?

Odpověď
Alena | 26.6.2023 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dieta
Já jsem začínala s tímhle balíčkem https://www.ketofit.cz/keto-dieta-na-4-tydny-140-porci mají ho za suprovou cenu a máš tam jídla na 4 týdny, nemusíš nic dokupovat a připravné je to za chviličku takže je to fakt fajn, že nemusíš nic řešit :-)

Odpověď
Lída | 30.6.2023 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dieta
Díky moc, hned jsem objednávala a dneska jsem začala a mile mě překvapilo jak dobře to chutná, to jsem opravdu nečekala. Tak myslím, že to vůbec nebude problém vydržet, protože ani hlad jsem za celý den neměla :)

Odpověď
Market | 7.7.2023 08:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Ahoj, jaký ten balíček od Ketodiet sis koupila? Nebo sis hubnoucí program sestavila sama? A jakou příchuť koktejlu máš?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné