Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 04. června 2026, svátek má Dalibor, zítra Dobroslav
Vyhledávání

Diskuse - Cvičení s dětmi

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Cvičení s dětmi - diskuze na toto téma
Maminy, kdy jste začaly cvičit po porodu? A jaké cvičení jste zvolily? Jde mi konrétně o to, zda chodíte do posilky, běhat nebo do nějakého fitka na stroje? Já jsem dřív chodila do posilky, ale dneska už na to čas moc nemám :( Děti a další povinnosti... Tak zjišťuju možnosti, co a jak. Je teda pravda, že v posilce jsem dělala hlavně cardio - pás a rotoped. Máte doma někdy tyto stroje? Vyplatí se to?

Ilona | 14.6.2023 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cvičení s dětmi
Před dětma jsem taky chodila do posilky... Ale co mám děti, tak už nechodím, nemám na to čas. Místo toho cvičím doma. Je to pohodlné a naprosto mi to vyhovuje. Koupila jsem si nějaké činky, posilovací lavici a rotoped. A co teda můžu doporučit, to je shophttps://www.fitham.cz/. Ten je super, pro sport tam mají snad vše.

Odpověď
Žaneta | 15.2.2025 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cvičení s dětmi
Nikdy jsem si nebyla jistá, proč mi hubnutí nikdy dlouho nevydrží. Zkoušela jsem různé metody, ale pokaždé jsem se po pár týdnech vrátila ke starým návykům. Až když jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-stribrna-s-kovovym-reminkem/ ve stříbrné barvě, pochopila jsem, že mi chyběla pravidelnost a kontrola nad pohybem. Hodinky mi ukazují nejen počet kroků a spálené kalorie, ale také kvalitu spánku a srdeční tep, což mi pomáhá lépe pochopit, kdy moje tělo potřebuje odpočinek a kdy můžu přidat na aktivitě. Nejvíc mě ale nadchla GPS funkce, protože díky ní můžu sledovat své běžecké a chodecké trasy, a vidím tak, jak se postupně zlepšuji. Stříbrný kovový řemínek navíc působí elegantně, takže si je můžu vzít i do práce nebo na schůzku. Díky těmto hodinkám mám konečně pevný režim a vidím výsledky!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné