| Cvičení a hubnutí do léta - diskuze na toto téma |
Ahoj holky - tímto zakládám diskuzi a otevírám téma hodně aktuální :D No, co jinýho, než hubnutí... Já začínám docela šílet, protože už je teplo, léto na krku a já si nedovedu představit, že bych se měla slíknout do plavek. Jaké cvičení se vám nejvíc osvědčilo? Na hubnutí...? Verča | 14.6.2023 10:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cvičení a hubnutí do létaHele, já jsem na začátku měsíce nastavila trochu jiné stravování. Snažím se o LC stravu a do toho jsem začala cvičit. Koupila jsem rotoped od Fitham a tato kombinace je skvělá. Je to pár dní a kila se pomalu začínají hýbat. Za mě mohu jedině doporuščit. Odpověď Marika | 19.6.2023 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cvičení a hubnutí do létaJá potřebuju shodit nějaká kila do plavek, zatím se mi to vždycky vrátí když už se mi podaří pár kilo shodit tak jestli můžete něco poradit budu ráda :-)
Odpověď Petra | 20.1.2024 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cvičení a hubnutí do létaA co tak se pustit do cvičení. Nejen, že zhubneš, ale dokonce vytvaruješ postavu a budes vypadat skvěle. Odpověď Dana | 24.1.2024 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Cvičení a hubnutí do létaJá jsem začala v prosinci chodit do fitness a začínám na sobě cítit, že tělo se odvodňuje a začíná mít větší sílu a výdrž. Odpověď Petra | 27.1.2024 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Cvičení a hubnutí do létaDo jakého fitness chodíš? Já chodím v Brně do zone4you. Odpověď Dana | 28.1.2024 17:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Cvičení a hubnutí do létaTaké chodím tam, mají ho dobře vybavené a trenéři tomu rozumí. Protože konečně mě nebolí po cvičení nic jiného kromě svalů než si zvyknou na zátěž. Odpověď Renata7 | 19.6.2023 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cvičení a hubnutí do létaNení nad pravidlený pohyb, já jsem se zapsala v brně do fitness klubu asi před rokem a začalo mě to moc bavit, už si bez cvičení nedokážu představit ani jeden týden :-)
Odpověď Kami56 | 21.6.2023 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cvičení a hubnutí do létaJá právě přemýšlím že bych zkusila nějakou tu nízkosacharidovou dietu, netroufám si na to ale takhle zezačátku sama, protože se obávám že by mi to zabralo hodně času ta jídla vymýšlet a připravovat, navíc bych to asi stejně neudělala správně vyvážený a říkám si abych nakonec ještě nestrádala. Tak bych chtěla zkusit nějakou kupovanou, máte zkušenost někdo?
Odpověď Pavlína P. | 23.6.2023 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cvičení a hubnutí do létaNo nejnižší obsah sacharidů má https://www.ketofit.cz/. Já jsem díky ní zhubla 9 kilo :-) má chutná, vyvážená jídla doplněná o vitamíny a kolagen, takže mně se i zlepšila během toho pleť, a mám i pevnější nehty :-)
Odpověď Kami56 | 26.6.2023 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Cvičení a hubnutí do létaAhaa vidíš to bych ani neřekla, že je na dietě možný tak to musím zkusit, děkuju za doporučení, zkusím asi na začátek ten balík na 4 týdny to vypadá fajn, že s tím asi nebude žádná starost.
Odpověď |