| Kvalita vlasů - diskuze na toto téma |
Holky, mamce bych ráda k narozeninám koupila nějaký fajn doplněk na lepší kvalitu vlasů, pleti a nehtů. Já vím, že nabídka je pestrá, ale já budu ráda za tip z vlastní zkušenosti :) Je něco, co vám opravdu pomohlo? :) Něco, co není jen předražený doplněk bez efektu? Laura | 19.6.2023 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalita vlasůJá sháním pro sebe něco co mi pomůže zlepšit kvalitu vlasů, ideálně něco s přírodním složením. Budu ráda za tipy :)
Odpověď Petra | 22.6.2023 11:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalita vlasůAhoj holky můžu se zeptat kde kupujete kvalitní šampóny na vlasy? Odpověď Stella | 26.6.2023 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalita vlasůJá takové věci nakupuji jenom na netu e-shopu. Odpověď Petra | 30.6.2023 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalita vlasůMohla bych tě poprosit o nějaký dobrý odkaz? Odpověď Stefanie | 2.7.2023 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalita vlasůNejlepší výběr šampónů a veškeré kosmetiky mají na www.notino.cz Nakupuji jenom tam a jsem vždy spokojená. Odpověď Anika22 | 27.6.2023 12:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalita vlasůJá bych ocenila tip na něco proti lupům a na suchou pokožku hlavy, už dlouho se toho nemůžu zbavit
Odpověď Stella | 2.7.2023 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalita vlasůTřeba tohle je nejpší šampon,který používám https://www.notino.cz/bumble-and-bumble/seaweed-shampoo-sampon-pro-kazdodenni-myti-vlasu/ Odpověď |