| opalování - diskuze na toto téma |
Jaký používáte opalovací krém nebo olej.. ? Jedu letos po dlouhé době k moři a chci se vybavit a ráda zkusím nějaké nový :-)) Saša | 19.6.2023 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | opalováníJá taky vybírám nějaký s kvalitním složení, který ochrání ale zároveň se i pěkně opálím...
Odpověď Linda | 20.6.2023 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | opalováníKoupila jsem si teď nějaký opravdu fajn,, už ho i používám ale má ho hlavně na dovolenou co tedka pojedu, ale už ted vím že je moc příjemný a určitě funguje.. protože já jen opravdu chvilku vylezu na slunce a jsem hned červená.. Odpověď Anna | 20.6.2023 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | opalováníJá jsem si pořídila opalovací olej.. ty mám nejraději, krásně se to roztírá a mám ráda když se pokožka pěkně leskne :-) pořídila jsem si ho od značky tomasarsov, krásně voní, příjemně se roztírá a je celkově fajn :-) Odpověď Andrea | 21.6.2023 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: opalováníTuto značku teda vůbec neznám.. kde se to dá koupit? Odpověď Anna | 23.6.2023 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: opalováníVím že nějaké produkty od této značky mají v drogérii ale nejsem si jistá jestli i ten olej, ale je tu eshop kde se to dá objednat :-) a je to přímo tady https://shop.tomasarsov.cz/tomas-arsov-opalovaci-olej-s-astaxanthinem/ Odpověď Andrea | 25.6.2023 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: opalováníTen vypadá dobře :-) a ještě mě k tomu zaujala i ta panthenolová pěna po opalování, ta se bude hodit určitě taky :-) Odpověď Anna | 26.6.2023 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: opalováníJojo.. na tu pěnu sem taky koukala :-D no určitě toho tam objednám ještě hoodně. Kupovala jsem tam mamce parfém a moc krásně voní.. takže budu objednávat další produkty na zkoušku :-) Odpověď Andrea | 27.6.2023 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: opalováníTak to je bezva :-) Díky moc za tip. Odpověď MarikaL | 26.6.2023 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | opalováníJá jsem si teď moc oblíbila olej na opalování od Piz buin Tan and protect. Prodávají ho na Notinu, má spf 15 což je pro mě akorát, protože v poledne se neopaluju. Opaluju se po něm krásně do hněda, stačí mi dvě hodinky na sluníčku a hned jsem dohněda, ještě jsem se nespálila a to jsem poslední dva týdnu na sluníčku každý den :-)
Odpověď Katik | 30.6.2023 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: opalováníTo se mi moc líbí, říkala jsem si, že bych pro změnu zkusila právě nějaký olej protože ty krémy mě nebaví rozmazávat a tohle vypadá super když to ještě podporuje to opálení, díky za tip :-)
Odpověď MarikaL | 1.7.2023 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: opalováníJe skvělej, já už toho zkusila fakt hoodně, ale tomuhle poprvý nemám co vytknout. Navíc moc příjemně voní a mám po něm krásně vyživenou kůži.
Odpověď |