Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Doplněk stravy na lehkou depresi

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Doplněk stravy na lehkou depresi - diskuze na toto téma
Zdravím, jaký přírodní doplněk stravy Vám zafungoval na lehčí depresi?

Ida | 17.6.2023 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplněk stravy na lehkou depresi
Kupte doplněk Allegra Strong, na smutky a deprese funguje skvěle a má výborné složení.

Odpověď
Radka | 20.6.2023 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Doplněk stravy na lehkou depresi
Dobrý večer, napíšet prosím co je to za doplněk? Taky mívám teď často splíny a chtěla bych ho zkusit.

Odpověď
Ida | 23.6.2023 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Doplněk stravy na lehkou depresi
Obsahuje aminokyselinu L-tryptofanu, vitaminu B6 a extraktu třezalky tečkované. Takže nemá žádné vedlejší účinky ani není nijak návykový. Tady ho kdyžtak můžete objednat www.drmax.cz/allegra-strong-tbl-obd-30

Odpověď
Stella | 24.6.2023 16:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Doplněk stravy na lehkou depresi
Zdravím, taky tento doplněk od Woykoff zkusím - sama na tom teď nejsem úplně dobře a navíc tento doplněk má výborné recenze.

Odpověď
Valounek | 22.6.2023 08:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevím, v jakém jste stavu a v jaké jste fázi, ale zkoušela jste nejdříve třeba změnu životního stylu? :) Jako jasně, těch doplňků je dost, ale je to jen krok k tomu, abyste skončila na antidepresivech. Taky jsem občas propadala depresím, ale vždycky pomohla změna. Někdy to byla nová brazilská káva od https://www.kavamonro.cz/BRAZILSKA-KAVA-c31_94_2.htm někdy to byl třeba nový účes nebo výlet. :)

Odpověď
Eva | 19.5.2025 01:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem nechtěla brát pravidelně nějaké doplňky a léky a proto jsem se rozhodla zlepšit si svoji imunitu raději zvýšeným pohybem. Proto jsem si i pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ , které dokáží sledovat kompletní denní aktvitu a mají také mnoho sportovních režimů.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné