Internetové sluby pro školy
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 08. října 2026, svátek má Věra, zítra Štefan a Sára
Vyhledávání

Diskuse - Dřevěný dům

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dřevěný dům - diskuze na toto téma
Se kterou firmou je nejlepší stavět dřevostavbu?

Otakar | 5.6.2018 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dřevěný dům
Já mám postavenou krásnou dřevostavbu od firmy www.domy-oldar.cz/

Odpověď
Marek | 6.6.2018 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dřevěný dům
Jak dlouho trvala výstavba domu?

Odpověď
Otakar | 7.6.2018 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dřevěný dům
Výstavba samotná trvala necelých 6 měsíců, byla to fakt rychlovka

Odpověď
Lucie | 15.10.2018 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dřevěný dům
My jsme řešili menší dřevostavbu na zahradu, kde trávíme hodně času. Zvolili jsme www.dreveny-domek.cz/katalog/drevene-obytne-chaty-3/, model Angers. Mají dokonce možnost zateplení, takže se v nich dá přebývat i v zimě. Pro nás ideální. Vybrali jsme si nátěr Pinie a vypadá skvěle. Je to takový menší domeček.

Odpověď
Helga | 24.9.2020 06:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dřevěný dům
My jsme nad dřevostavbou také uvažovali, ale všichni nám ji rozmlouvali, tak jsem se nakonec rozhodli pro zděný dům. Stavíme si ho z velké části sami, takže tím dost ušetříme. Na začátku týdne nám namontovali plastová okna, která jsme si objednali z www.jis.cz/plastova-okna/ . Mají dobré izolační vlastnosti, takže bychom pak měli dost ušetřit za topení, protože budeme mít dům dobře zaizolovaný, a to jak proti úniku tepla tak i proti hluku z venku :-) .

Odpověď
Ondra | 7.1.2023 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dřevěný dům
Já jsem dřevostavbu dělal a jsem spokojený. Když člověk nepodcení požární bezpečnost stavby, tak proč ne. Když jsem vyřizoval stavební povolení, tak jsem si na to našel firmu https://www.pozarnebezpecnostnireseni.cz/

Odpověď
Radka | 7.10.2026 07:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dřevěný dům
Minulou zimu jsem si se starým plynovým kotlem užila svoje. Chvíli fungoval bez problémů, potom začal vynechávat a několikrát jsem musela řešit jeho závady. Přes léto jsem ještě přemýšlela, jestli ho nechat opravit, ale nakonec jsem usoudila, že další sezonu už riskovat nechci. Před začátkem topení jsem proto začala řešit výměnu a hledala jsem firmu přímo v Kladně a našla https://www.topeniplynkladno.cz/ Nový kotel byl namontovaný ještě před prvními opravdu chladnými dny a po uvedení do provozu bylo všechno zkontrolované. Pro mě je hlavní, že mám letos před zimou o jednu starost méně a nemusím se bát, kdy se zase objeví nějaká porucha.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné