Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Protiskluzové oblečení pro prcky od Geckoeco

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Protiskluzové oblečení pro prcky od Geckoeco - diskuze na toto téma
Dobrý den, nakupujete někdo protiskluzové oblečení od geckoeco.cz? Jejich oblečení pro prcky se mi moc líbí a chtěla bych si u nich udělat větší objednávku.

Zuzka | 19.6.2023 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Protiskluzové oblečení pro prcky od Geckoeco
Zdravím, já mám od nich jedny tepláčky a ponožky - objednala jsem si je na zkoušku a jsem teda hrozně spokojená. Tepláčky mají vysoký pas, takže bříško ani záda nelezou ven, mají super střih a malému podlaha neklouže, takže se líp pohybuje. Určitě u nich nakupte - budete spokojená jako já.

Odpověď
Iveta | 21.6.2023 17:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Protiskluzové oblečení pro prcky od Geckoeco
Maminky a jak je to s kvalitou? Vydrží jejich věci a ten protiskluzový vzorek? Jednou jsem koupila nějaké obyčejné protiskluzové ponožky, ale protiskluz byl po dvou vypráních pryč.

Odpověď
Zuzka | 23.6.2023 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Protiskluzové oblečení pro prcky od Geckoeco
Kvalita je skvělá - i po více vyprání je oblečení jako nové, takže se nemusíte bát. Já jsem u nich teď objednávala kamarádce i těhotenské kalhoty, protože nemohla sehnat žádné pohodlné a ty mají taky perfektní. Tady máte odkaz na jejich stránky, tak mrkněte www.geckoeco.cz

Odpověď
Lucie | 26.6.2023 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Protiskluzové oblečení pro prcky od Geckoeco
Taky jsem na jejich stránky nakoukla a mají i hezké těhotenské mikiny a kalhoty - vše je bavlna a vypadá to pohodlně, takže si u nich taky udělám objednávku.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné