Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Opalovací krémy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Opalovací krémy - diskuze na toto téma
Dobrý den, jaké opalovací krémy mi doporučíte na dovolenou k moři? Která značka Vám vyhovuje?

Lena | 19.6.2023 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Opalovací krémy
Taky teď vybírám nějaký pro celou rodinu tak budu ráda za zkušenosti :)

Odpověď
Irena | 20.6.2023 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Opalovací krémy
Výborné opalováky má značka Astrid Sun. Teď mají v drogériích na ně slevy až 50%, takže se nákup teď vyplatí.

Odpověď
Veronika | 21.6.2023 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Opalovací krémy
Holky, dneska jsem nakoupila zásobu opalovacích krémů v Rossmannovi, mají fakt velké slevy www.rossmann.cz/vyhledavani$d2034-search?limit=20&query=astrid+sun

Odpověď
Hanka | 22.6.2023 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Opalovací krémy
Moc děkuji - hned jsem si opalovací krémy objednala - mají je fakt ve slevě!

Odpověď
Patrika | 24.6.2023 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Opalovací krémy
Já je taky od Astrid kupuju pro děti i pro nás dospěláky. Líbí se mi, že jde o tradiční českou značku a tyto ráda podporuju. Navíc ty opalováky mají fakt super, jsou příjemné, dobře se roztírají a nelepí.

Odpověď
Terka | 26.6.2023 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Opalovací krémy
Já sháním pro malé dítě 1,5 roku opalovací krém a nevím jaký vybrat. Asi se spíš přikláním k nějakému s minerálními filtry, ale sama jsem takový ještě neměla tak by mě zajímalo jak dobře to účinkuje a kde případně koupit za dobrou cenu, děkuju :-)

Odpověď
Melka | 30.6.2023 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to se k tobě přidám, taky vybírám a už opravdu nevím jaký koupit, všude chválí něco jiného tak v tom aby se čert vyznal...:D

Odpověď
Milina | 1.7.2023 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Opalovací krémy
No a čím se mažete vy? Všechno co jsem zatím zkusila mi ucpává póry a nejen na obličeji tak kdybyste mohli poradit něco co to nedělá byla bych moc ráda, stačí mi tak spf 20

Odpověď
Leonka4 | 4.7.2023 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koukněte na Notino, tam mají úplně všechno na opalování. Já jsem pro malou koupila tenhle sprej spf50 https://www.notino.cz/avene/sun-kids-opalovaci-sprej-pro-deti-spf-30/ a pro sebe mám odtud Piz buin sprej pro kterým se opaluju krásně do hněda :)

Odpověď
Hana | 25.6.2025 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Opalovací krémy
Dovolená v Itálii byla pro nás s manželem relax, protože jsme měli jedno eso v rukávu, a to dětské chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-modra/ pro naši dceru. Dřív jsem se o ni pořád bála, hlavně na veřejných místech, ale tentokrát jsem se cítila v klidu. Lokalizace přes GPS je spolehlivá, několikrát jsme ji opravdu využili, když se dcera zdržela s kamarádkami. Volání fungovalo i na místní SIM kartu bez problémů. Aplikace je jednoduchá, přehledná, člověk hned ví, kde dítě je. Hodinky jsou navíc i pěkné a pohodlné na nošení.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné