| Opalovací krémy - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jaké opalovací krémy mi doporučíte na dovolenou k moři? Která značka Vám vyhovuje? Lena | 19.6.2023 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Opalovací krémyTaky teď vybírám nějaký pro celou rodinu tak budu ráda za zkušenosti :)
Odpověď Irena | 20.6.2023 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Opalovací krémyVýborné opalováky má značka Astrid Sun. Teď mají v drogériích na ně slevy až 50%, takže se nákup teď vyplatí. Odpověď Veronika | 21.6.2023 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Opalovací krémyHolky, dneska jsem nakoupila zásobu opalovacích krémů v Rossmannovi, mají fakt velké slevy www.rossmann.cz/vyhledavani$d2034-search?limit=20&query=astrid+sun Odpověď Hanka | 22.6.2023 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Opalovací krémyMoc děkuji - hned jsem si opalovací krémy objednala - mají je fakt ve slevě! Odpověď Patrika | 24.6.2023 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Opalovací krémyJá je taky od Astrid kupuju pro děti i pro nás dospěláky. Líbí se mi, že jde o tradiční českou značku a tyto ráda podporuju. Navíc ty opalováky mají fakt super, jsou příjemné, dobře se roztírají a nelepí. Odpověď Terka | 26.6.2023 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Opalovací krémyJá sháním pro malé dítě 1,5 roku opalovací krém a nevím jaký vybrat. Asi se spíš přikláním k nějakému s minerálními filtry, ale sama jsem takový ještě neměla tak by mě zajímalo jak dobře to účinkuje a kde případně koupit za dobrou cenu, děkuju :-)
Odpověď Melka | 30.6.2023 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Opalovací krémyTak to se k tobě přidám, taky vybírám a už opravdu nevím jaký koupit, všude chválí něco jiného tak v tom aby se čert vyznal...:D
Odpověď Milina | 1.7.2023 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Opalovací krémyNo a čím se mažete vy? Všechno co jsem zatím zkusila mi ucpává póry a nejen na obličeji tak kdybyste mohli poradit něco co to nedělá byla bych moc ráda, stačí mi tak spf 20
Odpověď Leonka4 | 4.7.2023 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Opalovací krémyKoukněte na Notino, tam mají úplně všechno na opalování. Já jsem pro malou koupila tenhle sprej spf50 https://www.notino.cz/avene/sun-kids-opalovaci-sprej-pro-deti-spf-30/ a pro sebe mám odtud Piz buin sprej pro kterým se opaluju krásně do hněda :)
Odpověď Hana | 25.6.2025 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Opalovací krémyDovolená v Itálii byla pro nás s manželem relax, protože jsme měli jedno eso v rukávu, a to dětské chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-modra/ pro naši dceru. Dřív jsem se o ni pořád bála, hlavně na veřejných místech, ale tentokrát jsem se cítila v klidu. Lokalizace přes GPS je spolehlivá, několikrát jsme ji opravdu využili, když se dcera zdržela s kamarádkami. Volání fungovalo i na místní SIM kartu bez problémů. Aplikace je jednoduchá, přehledná, člověk hned ví, kde dítě je. Hodinky jsou navíc i pěkné a pohodlné na nošení.
Odpověď |