| Orcacollagen - diskuze na toto téma |
Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenost s doplňkem Orcacollagen? Má opravdu dobré recenze a přemýšlím nad koupí. Zuzana | 21.6.2023 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | OrcacollagenJá ho kupuju už skoro rok, každý den si ho rozpustím ve vodě, je to už můj rituál :) Jsem moc spokojená, pleť mám zářivější, hydratovanější a vrásky se mi viditelně zmírnily a ty jemné úplně vyhladily. Určitě stojí za vyzkoušení, uvidíte pak sama. Odpověď Julie | 23.6.2023 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OrcacollagenZdravím, taky bych Orcacollagen vyzkoušela - napíšete prosím, kde ho objednat? Odpověď Zuzana | 25.6.2023 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: OrcacollagenTady najdete všechny informace www.orcacollagen.cz Mrkněte i na výhody jejich členství - máte pak nejnižší cenu na trhu za kolagen, objednávku automatickou a dopravu zdarma. Odpověď Julie | 27.6.2023 00:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: OrcacollagenMoc díky, hned jsem si založila členství a Orcacollagen objednala. Moc se těším až ho vyzkouší a na jeho účinky. Odpověď |