Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Transplantace vlasů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Transplantace vlasů - diskuze na toto téma
Ahoj všem, můj muž už se delší dobu trápí kvůli vypadání vlasů, přemýšlí nad transplantací a já bych o tom proto ráda zjistila něco víc. Kdo o tom něco víte, ideálně máte zkušenost s klinikou, kde to dobře dělají, prosím poraďte :)

Lída | 21.6.2023 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Transplantace vlasů
To by mě taky zajímalo, protože můj muž si kvůli tomu taky zoufá. Kupuje si i různé šampony, ale hold přírodu asi nezastavíš, padla už i takhle varianta tak jestli s tím máte někdo zkušenost budu ráda za každé info :)

Odpověď
Hanča | 23.6.2023 18:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Transplantace vlasů
My jsme o tom s mužem hodně zjišťovali a jestli transplantaci vlasů tak přímou metodou DHI. Dělají to tady, mají koukám zrovna na to slevu https://www.abclinic.com/aktuality/akce-vyjimecna-letni-cena-vlasy/ a výsledek je až neuvěřitelně přirozený, kdybych to nevěděla nikdy by mě nenapadlo, že to takhle nenarostlo samo :D a když mu začaly poprvé vlasy růst ani jsem tomu nemohla věřit. Muž je z toho nadšenej a já teda taky, myslím, že to určitě stojí za to :)

Odpověď
Alice | 26.6.2023 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Transplantace vlasů
Páni koukám i na ty fotky a to je opravdu neuvěřitelný. Moc děkuju za doporučení, manžel se tam zítra zkusí objednat, tak jsem zvědavá co mu řeknou, protože jak to viděl, tak řekl že jde hned do toho tak se těším za něj :-)

Odpověď
Hanča | 30.6.2023 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Transplantace vlasů
Tak vám moc přeju ať mu to taky tak dobře vyjde jako mýmu muži, ale věřím, že jo protože ta klinika je vyhlášená :) nejen že o vypadá skvěle, ale taky mu to hodně zvýšilo sebevědomí :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné