| Bolavé bradavky z kojení - diskuze na toto téma |
Maminky, poradíte co je dobré na bolavé bradavky z kojení? Jsou citivé a není mi úplně příjemné, když se malý chce přisát. Lucie | 22.6.2023 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolavé bradavky z kojeníNa bolavé bradavky jedině purelan www.mudrlife.cz/medela-purelan--lanolinova-mast-37g Zkoušela jsem toho hodně, ale purelan fakt rychle hojí. Sice se špatně roztírá a při nanášení mě to docela bolelo, ale uleví se Vám. Odpověď Romana | 24.6.2023 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bolavé bradavky z kojeníTakový tip se hodí - taky začínám kojit a bradavky dostávají sakra zabrat :( Hned si taky purelan objednám, určitě se časem bude hodit! Odpověď Adéla | 27.6.2023 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bolavé bradavky z kojeníHolky, na zmíněných stránkách mají i videa na podporu kojení - já jsem se na ně ze začátku kojení dívala pravidelně a pomohly mi. Odpověď Dita | 29.6.2023 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Bolavé bradavky z kojeníMoc díky - je super, že ty videa mají takto zpracované - hodně jsem se zase dozvěděla a fakt mi to pomohlo! Určitě si na mudrlife.cz purelan objednám a na videa se zase začas podívám. Odpověď |