| Přírodní kosmetika na tělo a na vlasy - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jaká přírodní tělová a vlasová kosmetika Vám vyhovuje? Jsem těhotná a moje pokožka je teď dost citlivá a jen tak něco nesnese. Beata | 23.6.2023 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyJá mám taky citlivou pokožku a musela jsem přestala kupovat produkty z drogérie. Od kamarádky jsem dostala doporučení na kosmetiku z Laorganica a jsem moc spokojená. Mají přírodní produkty, které mi na pokožku vyhovují, nevysušují a určitě u nich zůstanu. Odpověď Lucie | 25.6.2023 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyJá od nich produkty miluju - vše je hodně kvalitní a s výborným složením. Určitě od nich něco vyzkoušejte, uvidíte sama. Odpověď Helena | 26.6.2023 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyJá pořád kupuju nějaké nové přípravky a vždycky doufám, že tentokrát už mi to pomůže a pořád nic :( už dlouho mě trápí hodně se mastící vlasy a nemůžu se toho vůbec zbavit, už opravdu nevím co s tím, když jsem hledala jak to řešit tak jsem našla, že se dělá nějaké vyšetření vlasové pokožky, které pomáhá zjistit příčinu problému a potom to jde už snadněji vyřešit, nebyl jste na to někdo nebo nevíte o tom něco?
Odpověď Olina | 28.6.2023 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyZkuste tento přírodní šampón s výborným složením https://laorganica.cz/produkt/superfood-sampon-pro-leskle-vlasy-s-baobabem-a-granatovym-jablkem/ Šampon krásně zklidňuje díky aloa vera a na mastné vlasy by měl taky pomoct. Odpověď Jitka | 29.6.2023 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyHolky, taky produkty z Laorganica objednám - procházela jsem různé diskuze a ženský si jejich produkty moc chválí. Mě se ještě líbí, že mají výborně poskládané složení a získali i různá ocenění. Odpověď Anka | 30.6.2023 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyJá už zkusila tolik vlasové kosmetiky a stejně se nemůžu zbavit lupů a mastných vlasů, je to opravdu otravný, protože nemůžu ani jet na nějaký výlet abych se nemusela každý den mýt hlavu, protože jinak je to fakt hrozný..nemáte nějakou radu? Přemýšlela jsem i nad nějakým vyšetřením vlasové pokožky..
Odpověď Nanka | 1.7.2023 19:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyTak to vím přesně o čem mluvíš. Taky vždycky když máme někam vyrazit hned myslím na to, jestli si budu mít kde umýt hlavu. Je to fakt děsný, když chci mít vlasy jakž takž hezký tak si musím hlavu mít někdy i dvakrát za den.
Odpověď helenka5 | 4.7.2023 14:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyTo asi myslíš trichologické vyšetření. Já jsem na tom byla a jestli máš tyhle problémy tak na to určitě jdi, není to drahý a já mám díky tomu zase zdravé a husté vlasy :)
Odpověď Anka | 20.7.2023 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyA kde jsi na tom byla? Jak se to potom řešilo a na jak dlouho to je?
Odpověď helenka5 | 21.7.2023 16:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyByla jsem na https://www.clinicalhair.cz/ mají pobočky po celé republice, já jsem byla v Brně. To vyšetření je úplně v pohodě, jezdí ti jenom takovou kamerkou po hlavě a na základě toho mi potom vytvořili léčivou kúru, to ti tam všechno vysvětlí, u každýho to asi bude jinak :)
Odpověď Anka | 26.7.2023 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyDěkuju moc za odpověď, přečetla jsem si to tam a vychází to i cenově dobře, takže jsem se objednala a jsem na to zvědavá.
Odpověď Naďka | 27.7.2023 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyJá jsem ani nevěděla, že taková klinika je. Už dlouho se trápím s mými vlasy takže se hned zítra objednám, protože podle toho co o nich čtu to vypadá opravdu nadějně.
Odpověď helenka5 | 28.7.2023 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyVěřím, že vám taky pomůžou. Opravdu se vyznají a navíc byli moc milí a celé prostředí tam je moc příjemný :)
Odpověď Milka | 30.8.2023 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Přírodní kosmetika na tělo a na vlasyUž jsem o té klinice slyšela tak jsem ráda, že jste mi tady potvrdili že to stojí za to. Objednám se tam, i ta cena toho vyšetření mi přijde super, když si vezmu co už jsem zaplatila za všechny možný přípravky, který mi nepomohly tak tohle je úplný nic.
Odpověď |