| Svačinky pro děti na výlety - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jaké rychlé svačinky se Vám osvědčily pro prcky na ven nebo na výlety? Potřebuju tip na něco praktického, co zasytí. Tamara | 23.6.2023 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svačinky pro děti na výletyJá kupuju na takové akce ovocné kapsičky. Mají praktické balení, děti zasytí a navíc mají i dobré složení. Odpověď Alena | 25.6.2023 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Svačinky pro děti na výletySouhlasím - taky se mi kapsičky osvědčily. Jsou moc dobré a plné ovoce, prostě dobrá a zdravá svačinka. Kupuju je od značky Sunar. Odpověď Klára | 27.6.2023 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Svačinky pro děti na výletyTaky je máme moc rádi. Mladší syn je baští v kočárku a starší si je bere na svačinu do školy. Kupuju nejčastěji tyto kapsičky www.alza.cz/maxi/sunar-ovocna-kapsicka-cool-mix-prichuti-iii-12-120-g-d7449169.htm Odpověď Katka | 28.6.2023 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Svačinky pro děti na výletyDěkuji moc za doporučení, kapsičky Sunar mají fakt dobré složení a 100% ovoce mě teda mile překvapilo. Odpověď Mia | 26.6.2023 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svačinky pro děti na výletyChci koupit dětem na léto nové batohy aby si mohli nosit nějaké věci na výlety u sebe. Můžete poradit dobrou značku, aby batoh vydržel a byl dobrý i na záda pro děti?
Odpověď Kača | 27.6.2023 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Svačinky pro děti na výletyKupovala jsem synovi tenhle https://www.nejkufry.cz/detsky-batoh-travelite-youngster-dog-81696-80/ a je úplně parádní ;) nejen že mi přijde opravdu moc hezký a originální, ale je z pevnýho materiálu a má dobře udělaný i záda.
Odpověď Mia | 30.6.2023 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Svačinky pro děti na výletyTen je skvělej, nějaký takový jsem si představovala, že bude mít i polstrovaná záda, je za skvělou cenu takže hned objednávám, díky moc :-)
Odpověď |