Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 20. dubna 2026, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Diskuse - Svačinky pro děti na výlety

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Svačinky pro děti na výlety - diskuze na toto téma
Dobrý den, jaké rychlé svačinky se Vám osvědčily pro prcky na ven nebo na výlety? Potřebuju tip na něco praktického, co zasytí.

Tamara | 23.6.2023 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svačinky pro děti na výlety
Já kupuju na takové akce ovocné kapsičky. Mají praktické balení, děti zasytí a navíc mají i dobré složení.

Odpověď
Alena | 25.6.2023 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Svačinky pro děti na výlety
Souhlasím - taky se mi kapsičky osvědčily. Jsou moc dobré a plné ovoce, prostě dobrá a zdravá svačinka. Kupuju je od značky Sunar.

Odpověď
Klára | 27.6.2023 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Svačinky pro děti na výlety
Taky je máme moc rádi. Mladší syn je baští v kočárku a starší si je bere na svačinu do školy. Kupuju nejčastěji tyto kapsičky www.alza.cz/maxi/sunar-ovocna-kapsicka-cool-mix-prichuti-iii-12-120-g-d7449169.htm

Odpověď
Katka | 28.6.2023 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Svačinky pro děti na výlety
Děkuji moc za doporučení, kapsičky Sunar mají fakt dobré složení a 100% ovoce mě teda mile překvapilo.

Odpověď
Mia | 26.6.2023 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svačinky pro děti na výlety
Chci koupit dětem na léto nové batohy aby si mohli nosit nějaké věci na výlety u sebe. Můžete poradit dobrou značku, aby batoh vydržel a byl dobrý i na záda pro děti?

Odpověď
Kača | 27.6.2023 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Svačinky pro děti na výlety
Kupovala jsem synovi tenhle https://www.nejkufry.cz/detsky-batoh-travelite-youngster-dog-81696-80/ a je úplně parádní ;) nejen že mi přijde opravdu moc hezký a originální, ale je z pevnýho materiálu a má dobře udělaný i záda.

Odpověď
Mia | 30.6.2023 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Svačinky pro děti na výlety
Ten je skvělej, nějaký takový jsem si představovala, že bude mít i polstrovaná záda, je za skvělou cenu takže hned objednávám, díky moc :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné