| Dobré kojenecké mléko pro roční dítě - diskuze na toto téma |
Maminky, jaké kojenecké mlíčko mi doporučíte pro roční dcerku? Kojení už odmítá, ale myslím si, že kojenecké mléko by ještě měla dostávat. Lída | 23.6.2023 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobré kojenecké mléko pro roční dítěTo určitě, je ještě malá a v kojeneckém mlíčku jsou ty nejlepší živiny a vitamíny. Já synovi dávám Sunar Premium, má už rok a půl. Odpověď Lucie | 24.6.2023 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dobré kojenecké mléko pro roční dítěDěkuji, určitě ho objednám - nemáte ještě doporučení, kde ho teď mají v akci? Odpověď Monika | 26.6.2023 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dobré kojenecké mléko pro roční dítěJá jsem ho o víkendu objednávala tady https://www.benu.cz/sunar-premium-3-700g-baleni-6-ks Při zadání slevového kódu SUNAR20, dostanete 20% slevu. Odpověď Lucie | 28.6.2023 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dobré kojenecké mléko pro roční dítěMoc děkuji, sleva 20% je už poznat, takže jsem moc ráda :) Jsem zvědavá, jestli bude mlíčko Sunar dcerce chutnat, ale všude na něj čtu chválu, tak určitě ano. Odpověď |