Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 05. června 2026, svátek má Dobroslav, zítra Norbert
Vyhledávání

Diskuse - Opalovací krém pro dítě

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Opalovací krém pro dítě - diskuze na toto téma
Zdravím, maminky jaké opalovací krémy pro děti kupujete? Máte oblíbenou značku? Letos jedeme se synem (2 roky) poprvé k moři.

Zuzana | 23.6.2023 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Opalovací krém pro dítě
Já jsem letos dcerce pořídila opalovací krém od Astrid. Dobře se roztírá, není nijak parfémovaný a je ideální i pro citlivou pokožku těch nejmenších dětí.

Odpověď
Kateřina | 25.6.2023 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Opalovací krém pro dítě
Maminky, v pátek jsem byla v Rossmannu a mají tam na krémy Astrid Sun velkou slevu, mrkněte www.rossmann.cz/vyhledavani$d2034-search?limit=20&query=astrid+sun

Odpověď
Simča | 26.6.2023 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Opalovací krém pro dítě
Já jsem kupovala opalovací mléko pro dceru s přírodním složením, přijde mi to lepší, protože se o tom teď docela mluví a ty přírodní jsou rozhodně zdravější. Osvědčilo se mi mléko od Wooden spoon Baby and family, koupila jsem ho na notino.cz dá se lehce rozetřít a nenechává na kůži bílé stopy, já jsem s ním moc spokojená.

Odpověď
Pavlata | 30.6.2023 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Opalovací krém pro dítě
Koukám na to a vypadá to podle složení super, mají ho tam za fajn cenu tak to asi zkusíme. Nespálila se teda ještě?

Odpověď
Simča | 1.7.2023 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Opalovací krém pro dítě
Vůbec ne, tak já se snažím moc na přímém sluníčku nebýt, ale když už jsme chvíli tak jí namažu a je to v pohodě :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné