Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí do plavek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí do plavek - diskuze na toto téma
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat... v druhé polovině srpna jedeme na dovolenou a já bych ještě ráda nějaké to kilo shodila. Chci se poradit... Jaká dieta je podle vás nejúčinnější a nebudou to jen vyhozené peníze?

Sára | 30.6.2023 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí do plavek
Já jsem zhubla 8 kilo s dietou https://www.ketofit.cz/ má nejmíň sacharidů ze všech diet a obsahuje komplex vitamínů, minerálů a kolagen takže člověk rychle a zdravě hubne. Zkusila jsem toho už hodně ale tahle dieta u mě rozhodně vede, naučila mě zdravě se stravovat a váhu si držím už několik měsíců :-)

Odpověď
Aneta | 1.7.2023 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí do plavek
To zní skvěle, líbí se mi to složení. Přemýšlím čím začít, líbí se mi ten balíček na 4 týdny přijde mi že je za hodně dobrou cenu, pokud už k tomu nepotřebuju dokupovat žádné další jídlo?

Odpověď
Adina | 7.7.2023 09:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hubnutí do plavek
Hele, pokud o té dietě přemýšlíš, tak teď je nejlepší čas si ji koupit, protože třeba teď mají akci na polévky. Do neděle je na všechny proteinové polévky slevový kód 20NAPOLEVKY. Celé balení vás tak místo původních 439 Kč vyjde na 351 korun, což si myslím, že je skvělá úspora :)

Odpověď
Pralinka | 7.8.2023 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí do plavek
Holky, chci se zeptat... Vy jste po ketodiet, jak to teď máte se stravou? Já bych docela ráda najela na LC a ta dieta má na svém e-shopu hodně slibný produkty... Kupujete je?

Odpověď
Tonka | 5.9.2023 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí do plavek
Jasně :D Já na jejich e-shop https://www.ketodiet.cz/eshop/ chodím docela pravidelně :) Miluju proteinové tyčinky. Ty jsou vynikající!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné