Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Účinné hubnutí

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Účinné hubnutí - diskuze na toto téma
Pěkný den :) Holky, plavková sezona se nebezpečně blíží :D Nebo teda... jako teplo už je, ale já jsem u vody ještě nebyla. Ráda bych dostala dolů ještě nějaké to kilo. Chci se zeptat, zda máte tip na dobrou dietu, díky které se opravdu hubne. Děkuji moc.

Patta | 30.6.2023 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Účinné hubnutí
Jee tak to se k tobě hned přidám, ráda bych shodila do dovolené aspoň 4 kila a vzhledem k tomu že se k to posledního půl roku marně snažím (protože když něco zhubnu mám to hned nazpět) byla bych ráda za vaše zkušenosti a doporučení, díky moc :))

Odpověď
Majka | 1.7.2023 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Účinné hubnutí
Holky tak zkuste dietu KetoFit, já jsem díky ní zhubla 7 kilo a šlo to snadno a rychle :) obsahuje nejmíň sacharidů ze všech diet, takže hubnutí s ní je opravdu rychlý a navíc obsahuje vitamíny a minerály + kolagen.

Odpověď
Dana | 7.7.2023 09:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Účinné hubnutí
Diet je opravdu hodně. Já osobně jsem zvolila českou dietu https://www.ketodiet.cz/. A vyhovuje mi naprosto maximálně. Ta dieta je skvělá v tom, že díky ní jsou kila dolů opravdu rychle, což je teda opravdu motivující při hubnutí :) Já nemám moc pevnou vůli, takže motivaci potřebuju. A tahle dieta je v tomto dokonalá.

Odpověď
Jindra | 5.9.2023 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Účinné hubnutí
Dobrý den, má ketodiet nějakou třeba poradnu, kam bych se mohla obrátit a kde bych sehnala info, které hledám? Třeba jaké produkty kdy zařadit a podobně?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné