| Kempování a pobyt v přírodě - diskuze na toto téma |
Zdravím, kde nakoupit vše potřebné na pobyt v přírodě a kempování? Poradíte spolehlivý e-shop, kde mají všechno? Iveta | 5.7.2023 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kempování a pobyt v příroděMy jsme nakupovali veškerou výbavu na kempování na e-shopu procamping.cz. Máme super rodinný stan, nábytek, nafukovací matrace, gril ... Mají široký výběr, dobré ceny a hlavně všechno skladem. Odpověď Peťa | 7.7.2023 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kempování a pobyt v příroděTaky na jejich stránky mrknu - chystáme se taky na týden pod stan a nemáme plno věcí, tak se takový doporučení hodí :) Odpověď Zdenka | 12.7.2023 07:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kempování a pobyt v příroděHolky, nemáte od nich stan? Chtěli bychom pořídit pro 4 osoby, tak se ráda nechám inspirovat. Odpověď Iveta | 14.7.2023 07:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kempování a pobyt v příroděAno, ten jsme u nich tady objednávali, máme tento www.procamping.cz/p/darwin-4-plus-4-os-6-2kg-predsinka a je super. Odpověď Hanka | 21.11.2024 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kempování a pobyt v příroděAhoj! :) Na kempování a pobyt v přírodě taky ráda nakupuju online. Už několikrát jsem objednávala z Armik.cz, protože tam mají fakt všechno na jednom místě – od spacáků přes praktické batohy až po drobnosti, které by mě ani nenapadlo vzít s sebou. Navíc se mi líbí, že jejich vybavení je opravdu kvalitní a vydrží. Máte někdo další tipy na podobné obchody, kde se dá všechno hezky nakoupit najednou? :) Odpověď Lucie | 2.9.2023 02:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kempování a pobyt v příroděV přírodě to mám neskutečně ráda. Hrozně ráda jsem jezdila do kempů a spala venku pod širákem. Teď už ale máme děti, a tak to takhle není úplně reálné. Proto bych se chtěla zeptat, řešil jste někdo pořízení mobilního domu? Chtěla bych to jako chatu, ale nevím jak tohle funguje v zimě? Odpověď Renata | 9.9.2023 12:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kempování a pobyt v příroděMusíte koupit něco co je zateplené a ideálně to má třeba i nějakým způsobem řešené vytápění. Já jsem takhle narazila na firmu, která dělá velmi luxusní chatky na klíč. Koupila jsem si od nich chatku, kterou jsem si nechala dopravit na pozemek přímo. Odpověď Lucie | 10.9.2023 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kempování a pobyt v příroděTak to by mě zajímalo jak to vypadá co dělají.... Co je to za firmu? Kde bych na to mohla mrknout? Odpověď Renata | 12.9.2023 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kempování a pobyt v příroděTak potom se určitě podívejte na stránky firmy https://www.bayaya.cz/chaty/ Je to celé na klíč, předem jsem platila 70% a zbytek až bylo vše na místě. Odpověď Daniela | 22.7.2024 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kempování a pobyt v příroděDobrý den, mám perfektní řešení pro vaše potřeby ohledně kempování a pobytu v přírodě. Doporučuji vám navštívit nějaký e-shop, který má vše, co byste mohla potřebovat. Najdete tam kvalitní outdoorové vybavení, oblečení a doplňky a pokud sháníte gumové holínky, tak vám doporučuji stránky https://www.ardon.cz/c/365/holinky. Já jsem v loni na různých e-shopech nakoupila všechno na dovolenou pro celou rodinu. Odpověď |