| Zkušenost s IVF - diskuze na toto téma |
Zdravím, mám za sebou 2 nepovedené IVF (klinika v Praze) a přemýšlím, jestli jít do třetího pokusu - máte někdo prosím podobnou zkušenost? Zadařilo se někomu i potřetí? Maruška L. | 6.7.2023 07:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s IVFUrčitě to zkuste - stojí to za to! Já jsem měla 3 nepovedené IVFka v Brně a pak jsem narazila na kliniku www.ivf-zlin.cz a tam se to povedlo na poprvé. Navíc pokud u nic poprvé neotěhotníte a rozhodne se u nich podstoupit druhý cyklus léčby IVF, nabídnou Vám zdarma nadstandardní transferové médium (EmbryoGlue), a pak je zase daleko větší šance na otěhotnění. Odpověď Lucie | 8.7.2023 17:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenost s IVFMoc děkuji za komentář - určitě se mrknu na jejich stránky a proberu to s manželem. Myslím, že to na zmíněné klinice ještě zkusím, všude na ni čtu dobré reference. Odpověď Maruška L. | 11.7.2023 13:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zkušenost s IVFJá bych to určitě nevzdávala - klinika má velkou úspěšnost a širokou klientelu i ze zahraničí. Držím palce ať to vyjde :) Odpověď Katka | 15.7.2023 05:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zkušenost s IVFMě na klinice IVF Zlín otěhotněla kamarádka, jsou tam fakt dobří, takže se to určitě povede i Vám :) Odpověď |