| Jemné odlíčení pleti - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, co prosím používáte na odlíčení pleti a nevysušuje Vám to pleť - poradíte? Valounek | 8.7.2023 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jemné odlíčení pletiDobrý den, já na to používám klasický odličovač. Zase tak moc to nehrotím. Jediné, co si pak po odlíčneí dávám, tak je kosmetika na hloubkové čištění pleti od https://www.petrasouckova.cz/kategorie/pece-o-plet/odliceni-cisteni/hloubkove-cisteni-pleti/ a tou si pořádně vyčistím obličej. To je podle mě jediná varianta toho, jak to udělat nějakým způsobem správně a hlavně efektivně. Tak to prostě je. :) Odpověď Lenka | 8.7.2023 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jemné odlíčení pletiMě se osvědčil odličovací gel od Astrid z řady Hyaluron. Jemně odličuje, nevysušuje pleť, zvláčňuje a omlazuje pleť. Odpověď Zuzka | 11.7.2023 06:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jemné odlíčení pletiMoc díky za doporučení, určitě tento gel vyzkouším :) Napíšete ještě, kde bych ho mohla objednat online? Odpověď Lenka | 13.7.2023 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jemné odlíčení pletiAno, já ho objednávám tady www.parfemy-elnino.cz/astrid-hyaluron-micellar-cleansing-gel-cistici-gel-pro-zeny-200-ml i s micelární pleťovou vodou. Odpověď Zuzka | 17.7.2023 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jemné odlíčení pletiTak ten odličovací gel Astrid je výborný - mám ho doma a fakt nevysušuje, jednoduše a jemně odlíčí a pleť je po něm krásná :) Odpověď |