| Likvidátor pachu - diskuze na toto téma |
ahoj, našla bych tu někoho, kdo má zkušenosti s likvidátorem pachu od alpíku ? Soňka | 28.6.2018 09:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Likvidátor pachuZ alpíka si objednávám víc věcí ... i ten pohlcovač pachu a je super, máme ho doma kvůli zvířatům a tatínkovi kuřákovi, takže si asi dovedeš představit ten nepříjemnej smrad, takže jsem to musela nějak řešit a toto je teda super věc Odpověď Majka | 15.1.2020 16:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Likvidátor pachuJsou tady ty spreje nějak testované, aby nějakým způsobem nedráždily děti a zvířata ? Odpověď Soňka | 22.1.2020 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Likvidátor pachuAno jsou, nechám ti tady odkaz a mají to tam popsané www.alpik.cz/likvidator-pachu. Odpověď Jana | 3.2.2020 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Likvidátor pachuJakou vůni máš vyzkoušenou ? Není to moc agresivní ? Odpověď Soňa | 14.7.2020 11:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Likvidátor pachuHrozně se mi líbí ten len, takže zatím používám a budu používat ten, dokud mě neomrzí :)) www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-domacnost-len/ Odpověď Lea | 3.2.2020 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Likvidátor pachuJak dlouho ten pohlcovač vydrží to balení ? Odpověď Soňa | 3.9.2020 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Likvidátor pachuTak to záleží hlavně na tom, jak často ho budeš používat ;) Odpověď Dion | 27.11.2020 12:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Likvidátor pachuMy ho měli dlouho, stačilo použít opravdu trochu. Jiný už nepoužíváme.
Odpověď Jarka | 23.12.2020 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Likvidátor pachuDobrý den, mohla bych vás poprosit o odkaz na ten likvidátor pachu? Likviduje i pach po zvířatech? Odpověď Marcela | 15.1.2021 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Likvidátor pachuOdkaz tady prosím https://www.alpik.cz/likvidator-pachu/?gclid=CjwKCAiAl4WABhAJEiwATUnEF-qZAdt2yjtA27ClN9JsVmTInQE3CyXadUqiom9gdzYqB3-w3GZoYBoCVpIQAvD_BwE Odpověď Sabina | 15.12.2023 10:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Likvidátor pachuahoj taky mě zajímá, mám doma kočku a ikdyž mám samočistící záchudek,tak to prostě cítit je...ale nechci žádnou chemii Odpověď Katka | 19.12.2023 08:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Likvidátor pachuhele já používám tenhle eko https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-zvirata-vanilka/ máme doma fretku a přebije to všechno :D hezká je ta vanilka, občas střídám s lenem,když chci změnu Odpověď Evča | 22.1.2024 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Likvidátor pachutenhle beru taky, můžu doporučit, vydrží opravdu dlouho a ta vůne je příjemná, jemná..nic agresivního Odpověď |