Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Bydlení Praha

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bydlení Praha - diskuze na toto téma
Neznáte někdo společnost, která by okamžitě odkoupila byt v Praze?

Eva | 19.6.2018 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Já jsem to tak udělala přes realitní kancelář Edoxreality…

Odpověď
Jana | 20.6.2018 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bydlení Praha
Super díky moc, už jsem si je vyhledal na netu.

Odpověď
Monika | 20.10.2020 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Do Prahy se chystáme s rodinkou už velice brzy, moc nás zajímá totiž to, co udělal s hlavním městem koronavirus a jestli se dá například navštívit Václavské náměstí bez toho, abyste potkávali na každém kroku pouze cizince. Dále si myslím, že by děti měly vidět ty nejvýznamnější památky. Bydlet budeme v pokoji od www.ubytovny-praha.net/ a už se nemůžeme dočkat! :-)

Odpověď
Bembeřice | 9.11.2020 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahojte, já jsem nedávno řešila také bydlení a okamžitý odkup našeho bytu, ale zjistila jsem, že není problém v tom, že neexistují žádné firmy, které by to nechtěly koupit, ale spíše náš byt nebyl tak záživný. Proto jsme se rozhodli ho trochu vylepšit a to tak, že jsme to vyřešili přes pwinterier.cz a najednou se nám málem rozpadl počítač a telefon z toho, jak nám psali lidi :)

Odpověď
Helga | 28.11.2018 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Uvažovali ste někdy nad venkovními roletami? https://www.kruzik.cz/sortiment/zaluzie-a-rolety/predokenni-rolety/

Odpověď
Klára | 14.12.2018 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Heluš venkovní rolety od Kružíka máme už rok a u nás doma sme snima spokojení všichni za mě supr věc

Odpověď
Helga | 18.12.2018 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Bydlení Praha
A pro které jste se rozhodli? Nedokážu si vůbec vybrat jakou variantu zvolit :/

Odpověď
Klára | 23.12.2018 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Bydlení Praha
Nechali sme si namontovat ty Integrované sítě s roletou ve viditelném boxu

Odpověď
Lenka | 26.10.2019 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My už delší dobu uvažujeme nad tím, že bychom si pořídili takové ty venkovní žaluzie. S kružíkem zkušenost nemám, ale když jsem si před časem zkoušela hledat "venkovní žaluzie Praha" tak na mě vyskočila tato firma: www.climax-kolar.cz/ Nemá s nimi někdo zkušenost? Díky.

Odpověď
Váňová | 29.12.2018 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
S firmou Kružík i za mě moc dobrá zkušenost. S firmou byla bezvadná domluva

Odpověď
Faltová | 1.1.2019 16:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kružík
Od této firmy sme si v létě nechávali namontovat garážová vrata,osobně můžu taky doporučit zkušenost výborná

Odpověď
Plicková | 21.1.2019 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kružík
Jak dlouhou tam mají tu záruku na ty vrata?

Odpověď
Faltová | 29.1.2019 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kružík
My sme si nechali namontovat ty sekční, a na ty nám dali záruku 11 let

Odpověď
Lada | 2.2.2019 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Také mám s firmou kružík výbornou zkušenost.V létě nám dělali žaluzie

Odpověď
Fialka | 27.2.2019 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaký typ žaluzií jste si od nich nechali namontovat?

Odpověď
Lada | 2.3.2019 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rozhodla sem se pro ty venkovní žaluzie Zetta a sem snima fakt spokojená.

Odpověď
Bára | 31.7.2024 05:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky nad venkovními roletami přemýšlíme, abychom měli další možnost stínění :-) . Před měsícem se nám rozbila žaluzie a než jsem objednala náhradní díly na žaluzie do oken z https://www.spravaoken.cz/zaluzie-nahradni-dily/ , tak jsme jedno okno nemohli zatahovat a bylo to hrozný :-D . Hlavně teď přes léto, když je venku takový teplo.

Odpověď
Elis | 3.5.2019 07:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kružík
Mě se od této firmy velmi zamlouvají garážová vrata, mají velmi pěkná provedení

Odpověď
Katka | 14.5.2019 14:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Uvažuji že letos nechám namontovat venkovní rolety k domu, máte zkušenost s nějakými kvalitními od dobré firmy?

Odpověď
Olinka | 16.5.2019 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý výběr mají tady https://www.almma.cz/

Odpověď
Katka | 19.5.2019 16:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vy jste si od této firmy něco objednávala?

Odpověď
Olinka | 22.5.2019 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám od této firmy namontované rolety se zabudovanou sítí proti hmyzu a sem teda spokojená nejvíc jak můžu!:) V létě to hodně ocením

Odpověď
Edita | 26.5.2019 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Dívala jsem se že Almma má i pěkné žaluzie.. tak nevím jestli se rozhodnout pro žaluzie nebo pro rolety...váhám :/ Co pomohlo v rozhodování vám?

Odpověď
Denda | 28.5.2019 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Osobně jsem si také nechala namontovat rolety od firmy Kružík a můžu jenom doporučit

Odpověď
Fiona | 11.7.2020 08:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Dobrý den, nejsem si jistá ale zkusila bych se optat tady na těch stránkách www.homerealestate.cz jestli také okupují byty. Já vím že odpovídám na starší téma ale tak třeba se někomu bude hodit i do budoucna. A nebo stačí trochu zagooglit a na internetu se něco na odkup bytu či domu něco najde.

Odpověď
Hanka | 29.12.2020 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hledala jsem šikovnou paní na úklid od domu v Praze, narazila jsem při hledání na firmu https://www.uklidkladno.cz/uklid-praha/ , se kterou jsem opravdu spokojená, vždy uklidí vše pečlivě i v těžko přístupných místech

Odpověď
Iveta | 31.12.2020 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Potřebovala jsem v Praze vyklidit byt, který jsem měla po babičce. Bylo tam opravdu hodně věcí, které jsem vyhazovala, tak jsem na to objednala firmu https://www.autodopravasvoboda.cz/nase-sluzby/stehovani/vyklizeni-bytu-a-sklepu/ , která si tam přistavila kontejner a byt kompletně vyklidila za dobrou cenu a rychle.

Odpověď
Denča | 20.7.2024 15:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Dobrý den, znám společnost, která by vám mohla váš byt v Praze okamžitě odkoupit. Jedná se o realitní investiční společnost, která se specializuje na rychlé a bezproblémové odkupy nemovitostí. Jejich přístup je velmi profesionální a vědí, že prodej bytu může být pro prodávající náročný. Mně pomohli s koupí staršího domu, který teď rekonstruuji. Najala jsem si místní řemeslníky, kteří si půjčili bednění na stránkách https://bednenileseni.cz/ v sekci půjčovna bednění značky Peri. Díky němu bylo během několika dní všechno hotové.

Odpověď
vera | 31.1.2025 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Stěhování mě vždycky děsilo, ale tentokrát jsem se rozhodla, že na to nebudu sama. Našla jsem skvělou https://www.stehovanibohemia.cz stěhovací firmu , která se postarala o vše od zabalení až po přestěhování do nového bytu. Byli rychlí, pečliví a profesionální. Teď už vím, že příště se stěhování nemusím bát!

Odpověď
Alča | 15.4.2025 02:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Když jsem zjistila, že mi zatejká kolem oken, začala jsem hledat někoho, kdo se na to podívá, než to bude horší. Objevila jsem hodinového manžela z Prahy https://www.hmlukas.cz/ a byla to trefa do černého. Nejen že utěsnil všechna okna, ale rovnou mi opravil i odpad v koupelně, který občas protékal. Práce mu šla rychle od ruky, všechno vysvětlil, navrhl řešení a dokonce přivezl i vlastní materiál. Jsem moc ráda, že jsem nemusela obvolávat pět různých firem. Zvládl opravdu všechno, co jsem potřebovala. U takových lidí je vidět, že tomu rozumí a práce je baví. Přijde mi jako spolehlivý a poctivý řemeslník, kterého si budu volat častěji.

Odpověď
Eva Nová | 1.10.2025 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Pokud hledáte, jak ušetřit při nákupu nábytku nebo doplňků do domácnosti, doporučuji podívat se na Luceda slevové kódy. Sama jsem je nedávno využila při objednávce postele a ušetřila jsem několik stovek korun. Funguje to jednoduše – při dokončení objednávky zadáte kód a sleva se okamžitě odečte. Odkaz: www.luceda.cz/slevove-kupony/

Odpověď
Hana | 15.10.2025 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Už od začátku stavby jsem tušila, že největší nervy nebudou se samotnou stavbou, ale s papírováním. A opravdu, když jsem zjistila, že potřebuji požárně bezpečnostní řešení, trochu jsem propadla panice. Naštěstí jsem narazila na https://www.pozarne-bezpecnostni-reseni.cz/ kteří mi okamžitě pomohli. Komunikace byla příjemná, všechno mi vysvětlili krok za krokem a dokumentaci zpracovali velmi rychle. Když jsem ji odevzdala na stavební úřad, prošla bez připomínek. Byla jsem nadšená, jak jednoduše a profesionálně to šlo. Navíc cena byla rozumná, žádné zbytečné poplatky navíc. Díky nim jsme se mohli posunout ve stavbě dál bez stresu.

Odpověď
Hanka | 21.1.2026 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení Praha
Do rekonstrukce bytu jsem šla s respektem, protože jsem věděla, že jde o větší zásah. Byt je v Praze a původní stav už neodpovídal tomu, co od bydlení očekávám. Po delším zvažování jsem se rozhodla oslovit https://www.rekonstrukcebytupanelak.cz/ Líbilo se mi, že se hned na začátku řešily i detaily, na které by laik nemusel myslet. Práce byly dobře zorganizované a měla jsem pocit, že vše má svůj řád. Nemusela jsem řešit každodenní kontrolu, vše probíhalo podle domluvy. Výsledek působí funkčně a čistě, což byl můj hlavní cíl. Změna je znatelná hlavně v praktičnosti prostoru. Rekonstrukce bytu v Praze tak pro mě nakonec nebyla problém.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné