| Nosítka pro miminka - diskuze na toto téma |
Dobrý den, od kolika měsíců nosíte mimča v nosítku? Jaká značka se Vám osvědčila? Budu ráda za komentáře a doporučení :) Ella | 18.7.2023 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nosítka pro miminkaMám nosítko od Ergobaby a jsem spokojená. Je bezpečné a malému se v něm moc líbí. Odpověď Zuzana | 19.7.2023 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nosítka pro miminkaDívala jsem se, že jich má Ergobaby víc - které přesně máte prosím? A dá se tam prcek lehce? Odpověď Ella | 22.7.2023 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nosítka pro miminkaAno, jde tam fakt lehce, jen to chce trochu cvik :) Mám toto www.crystalbaby.cz/ergobaby-adapt-nositko-soft-flex-mesh-midnight-blue-m a spokojenost. Je prodyšné, takže je super i na léto a mimčo je v něm spokojené. Odpověď Martina | 25.7.2023 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nosítka pro miminkaHolky, já malého nosím asi od 3 měsíců a mám taky nosítko z crystalbaby.cz a spokojenost. Bez kočárku je to pohodlné, malého nosím v nosítku všude. On je spokojený a já taky. Odpověď |