| Vše do porodnice - kde koupit? - diskuze na toto téma |
Zdravím, kde nakupujete výbavičku do porodnice pro sebe a pro prcka? Na jaké eshopu seženu vše? Erika | 19.7.2023 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vše do porodnice - kde koupit?Já jsem si stáhla seznam na internetu a vše jsem nakoupila na jednom místě, měli tam všechno co jsem potřebovala skladem, takže za mne spokojenost. Mrkni tady www.mudrlife.cz/vybava-do-porodnice Odpověď Martina | 20.7.2023 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vše do porodnice - kde koupit?Taky mám od nich vše - navíc chválím komunikaci a bleskové odeslání balíčku. Odpověď Lucka | 22.7.2023 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vše do porodnice - kde koupit?Holky, dívala jsem se i na jejich videa o kojení a doporučuju je, určitě na ně taky mrkněte. Jsou v sekci - podpora kojení a fakt jsem se tam dozvěděla hodně rad a zase nových informací. Odpověď Danuše | 24.7.2023 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vše do porodnice - kde koupit?Na mudrlife.cz mají ty naučná videa super - taky jsem od nich sbíraa informace. A ráda nakupuju i na jejich e-shopu, mají hodně potřeb pro miminko. Odpověď |