Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Vyhazov

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vyhazov - diskuze na toto téma
Prosím o radu, zda jste toto někdo řešily. :( Bohužel stalo se a jeden den jsem díky rodinným komplikacím nemohla dorazit do práce. Vedení jsem o tom hned informovala, všechno bylo v pohodě, u nás nemáme žádné sick days a dovolenou jsem si vzít nemohla. Proto jsem se domluvily, že to budu mít jak neplacené volno. No ale o měsíc později mě do schránky došla výpověd za porušení kázně- absence. Já ji odmítám podepsat, jelikož to nemá logiku.

Jonina | 25.7.2023 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vyhazov
Ahojky, tadyhle https://neplatnyvyhazov.cz/, zkuste jim napsat, poslat výpověď zda ji máte na posouzení. Vše je bezplatné. Ale to se dočtete na stránkách, já věřím že Vám pomohou, z mého hlediska důvod není oprávněný, ale tady jsou na to opravdu experti. Měla jsem nedávno podobný problém, se kterým mi moc pomohli. Případně s Vámi pořeší i co dál. Přeji hodně štěstí.

Odpověď
Sabous | 10.8.2023 16:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vyhazov
Díky moc, už jsem se s nimi spojila a zaslala výpověď, podle nich vyhazov platný není, takže teď budu mít schůzku s advokátem, abych se dozvěděla co se bude řešit dál. Zatím nemohu nic namítnout. Profesionální, velmi lidští a zdvořilý.

Odpověď
Baruš | 22.8.2023 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vyhazov
Věřím, že vám pomohou a na všem se domluvíte. U nás jednal s neplatným vyhazovem kamarád, vedoucí se ho chtěl zbavit a dát na jeho místo svého známého. Naštěstí mu to nevyšlo, kamarádovi pomohli a ještě dostal docela hezké odstupné. Tak hodně štěstí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné