Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Fotky dětí

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Fotky dětí - diskuze na toto téma
Dobrý večer, jak dáváte fotky dětí na zeď? Mám jich plno, chci si je doma vystavit, ale chlapa nemám a sama vrtat nezvládnu.

Ilona | 19.7.2023 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fotky dětí
Já jsem to vyřešila přes službu rameckuj.cz. Nic se nevrtá, prostě jen objednáte a přilepíte na zeď. Je to jednoduché, vypadá to krásně, za mě perfektní služba.

Odpověď
Zuzana | 20.7.2023 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Fotky dětí
Aha, to mě teda taky zajímá :) A drží prosím rámečky, když se jen nalepí?

Odpověď
Ilona | 22.7.2023 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Fotky dětí
Drží perfektně, to se vůbec nemusíte bát. Tady máte odkaz na jejich web, tak se na rámečky mrkněte https://rameckuj.cz/

Odpověď
Radana | 24.7.2023 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Fotky dětí
Holky, taky jsem u nich rámečky objednávala - mě vyhovuje, že fotky prostě odešlu přes mobil a za dva dny mám rámečky doma. Navíc to mají skvěle vymyšlené a vše kvalitní, určitě služby od rameckuj.cz doporučuji.

Odpověď
JaneX | 20.7.2023 17:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fotky dětí
Jo, ty rámečky jsou fajn. Ale když to chcete náhodou odlepit, tak to jde i s omítkou. Máme fajn zkušenosti. :) Ale jako co si budeme povídat. Taky bych si klasický rámeček nepřidělala. I když asi bych se alespoň snažila. Můj syn má třeba fotky z toho, kdy dělal díky pomoci od https://www.nanecisto.online/cesky-jazyk/ přijímačky z českého jazyka a měl takovou radost, že nás pak pozval na večeři. Z té mám snad největší radost. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné