| Syn nejí ovoce - poraďte - diskuze na toto téma |
Maminky, syn má rok a začal mi odmítat ovoce. Zkoušela jsem všechno možné, ale nechce mi ho. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Katka | 22.7.2023 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Syn nejí ovoce - poraďteMám to stejně, malá mi ovoce nechce :( Kamarádka mi ale poradila dávat ovocné kapsičky - je potřeba dobře vybrat, aby nebyly plné cukru, ale třeba Sunar je má bez přidaného cukru a kapsičky mají 100% ovoce. Odpověď Gábina | 24.7.2023 18:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Syn nejí ovoce - poraďteTaky kapsičky od nich kupuju - mají je fakt moc dobré a bez zbytečných přísad a bez lepku. Odpověď Lída | 26.7.2023 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Syn nejí ovoce - poraďteMaminky, fakt mají jejich kapsičky 100% ovoce? To už je ovocné pyré a můžou to teda v pohodě i tak malé děti. Odpověď Gábina | 29.7.2023 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Syn nejí ovoce - poraďteTo je fakt - navíc je mají s různým ovocem, s dobrou konzistencí a mému synovi taky kapsičky od Sunaru moc chutnají. Mrkněte sama na jejich složení www.sunar.cz/prikrmy-do-rucicky Odpověď |