| Léčba neplodnosti - diskuze na toto téma |
Dobrý večer všem.. chtěla jsem se optat vás co tu jste kdo z vás tu řešil neplodnost.. a jak dlouho jste se snažili přirozeně než jste to začali řešit s doktory? Předem děkuji.. Dělám si průzkum. Jana | 22.7.2023 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Léčba neplodnostiJá jsem to řešila asi tak po roce.. nešlo nám to tak jsme zkusili umělé oplodnění.. Odpověď Míša | 23.7.2023 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Léčba neplodnostiA povedlo se? Promin jestli se tak blbě ptám... Jestli to to nevadí.. Odpověď Jana | 24.7.2023 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Léčba neplodnostiAno povedlo se na druhý pokus :-) Naštěstí jsem byla na úžasné klinice kde jsou fakt machři :-)) A díky nim se podařilo, věřím tomu :-) Odpověď Míša | 26.7.2023 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Léčba neplodnostiA na jaké jsi to byla klinice?? :-) Odpověď Jana | 27.7.2023 12:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Léčba neplodnostiJe to tady tahle klinika https://www.ivf-zlin.cz/ ve Zlíně a je to jedna z nejlepších klinik u nás :-) Rozhodně stojí za zvážení :-) Odpověď Míša | 28.7.2023 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Léčba neplodnostiSupr..díky moc na kliniku ivf zlín se rozhodně kouknu, když ji tak vychvaluješ :-) :-) Odpověď |