| Nákup kočárku - diskuze na toto téma |
Maminky, jaký eshop mi doporučíte na výběr kočárku? Kde mají velký výběr a dobré ceny? Iveta | 24.7.2023 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nákup kočárkuJá jsem kočárek teď objednávala na Feedo. Mají fakt velký výběr, bonusový program a fakt poradí, když potřebujete. Já jsem komunikovala s jednou paní a fakt mi dobře poradila. Vybrala jsem kombinovaný kočárek JANÉ v šedé barvě. Odpověď Lucka | 25.7.2023 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nákup kočárkuJá jsem taky vybírala na zmíněných stránkách - nabízí i odborné poradenství, takže Vám zodpoví dotazy a pomůžou s výběrem. Odpověď Zuzana | 25.7.2023 17:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nákup kočárkuHolky díky, e-shop má i dobré recenze a fakt velký výběr. Odpověď Lída | 25.7.2023 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nákup kočárkuJá jsem u nich objednávala minulý týden tento kočárek www.feedo.cz/noordi-kocarek-kombinovany-aqua-2v1-forrest-green-1 a jsem moc spokojená. Je super, že v e-shopu i poradí - to jsem na moc e-shopech teda nezažila. A taky mají zajímavý bonusový program - Feedo club. Odpověď |