| Akné - diskuze na toto téma |
Ahoj, máte někdo zaručený tip, jak se zbavit akné? Nemůžu se toho zbavit, už jsem zkusila opravdu hodně věcí a pořád se mi dělá. Helča | 30.7.2023 12:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | AknéTaky jsem přesně tohle řešila a nakonec mi moc vyhovuje používat na akné mastičku AbiCare Acne (dá se koupit v lékárně) používám jenom na problematická místa, neucpává mi póry ani pleť nevysušuje a nejen že se po něm všechno krásně zahojilo, ale přestaly se mi konečně dělat nové pupínky. Takže normálně používám svoji oblíbenou kosmetiku a k tomu tohle a mám konečně od akné pokoj (ťuk ťuk).
Odpověď Dita | 25.8.2023 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: AknéMoc děkuju, hned jsem si jí objednala, líbí se mi to složení s pryskyřicí, mořskou řasou a vitamínem E. Mám radši kosmetiku s přírodními složkami takže jsem zvědavá na účinky a i ta cena je fajn.
Odpověď Katka | 20.11.2024 13:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Aknéjá se zbavila akne uplně náhodou díky zeleným potravinám, začala jsem s nimi skrz problémy se zažíváním, v ten moment se teda akne ještě zhoršilo,ale pouze dočasně. jak se tělo pročistilo, tak mám plet jako nikdy :) i jizvičky z dřivějšku mám zahojené. takže všemi deseti doporučuji začít s chlorellou a zel ječmenem a vydržet, vysledky se dostaví . já odebírám přímo od výrobce green ways, kde mají výhodné balení a hlavně top kvalitu a čisté produkty 100% bez konzervantů a jiných zbytečností Odpověď Eri | 21.7.2024 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aknémně nejvíc pomohla změna jídelníčku, primárně mi šlo o zhubnutí a tak jsem si domluvila spolupráci s výž.poradcem přes bezhladoveni.cz, a tak nějak jsem díky tomu změnila životní styl, zařadila ovoce, zeleninu, vlákninu,téměř vyloučila cukry a pečivo a plet je uplně bez problému Odpověď |