Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Imunita

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Imunita - diskuze na toto téma
Zdravím, máte zkušenost vitamínem C na porodu imunity? Ve škole pořád řádí nachlazení, takže děti ti donesou domů a všichni máme pořád nějaké virozy... chtěla bych nám pořídit nějaké vitamíny. Máte info, jaké jsou nejlepší?

sendy | 8.8.2023 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
U vitamínu C je to víceméně jedno jaký vybereš. Jde jen o to jak bude silný. Důležitý je brát alespoň nějaký nebo jíst dost ovoce. Mě by ale spíše zajímalo jakou máte zkušenost s probiotiky na podporu imunity. Prý mají taky dost zásadní vliv na imunitní systém. Jestli jsou důležitější probiotika nebo například vitamín C? nebo je dobré to kombinovat, co myslíte?

Odpověď
monika rýdlová | 16.8.2023 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Imunita
jde o tom že velká část imunitního systému žije v našich střevech. hlavní vliv na to má právě střevní mikroflóra a proto jsou probiotika tak důležitá. spousta lidí je bere jen při antibiotikách ale je dobré je užívat dlouhodobě. já osobně beru přípravek probiotikus a ten funguje velmi dobře. samozřejmě v kombinaci s vitamínem c který je na imunitu taky dost zásadní.. takže ideálně kombinace probiotik a vitamínu c.

Odpověď
Galetta | 30.8.2023 09:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Beru klasické céčko, které kupuji v lékárně. Ani vlastně nevím značku. Co mi ale pomáhá výrazně více je vodíková lahev od https://www.vodikove-lahve.cz/ což je vlastně voda obohacené vodíkem díky generátoru vodíku, který jsem si s tím koupile. Je to vlastně takový boost imunity, který se vám hodí v létě, v zimě, v pandemii, po nemoci, prostě pořád. :)

Odpověď
Daniela | 27.11.2023 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Doporučuju https://www.houbicky.eu/housenice-cinska-cordyceps-sinensis-120-kapsli/ co ji užívám cítím se opravdu dobře, jsem plná energie a mám i hezčí pokožku a i po psychické stránce se cítím líp :) mají tady opravdu kvalitní a dobře zpracované medicinální houby ;)

Odpověď
Kika | 28.11.2023 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aha vždycky jsem chtěla nějakou medicinální houbu zkusit a tohle vypadá perfektně. Líbí se mi hlavně, že je to v bio kvalitě a že píšou přesně odkud ty houby jsou a jak jsou zpracované.

Odpověď
Martina | 7.12.2023 12:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Ono i užívání dobrých probiotik hodně pomáhá na imunitu. Jelikož spousta věcí je odvozena od našeho trávícího ústrojí. Já užívám pravidelně od H2 Europe H2 Probio a ještě i H2 HirudoVital. Oboje je na bázi molekulárního vodíku, takže se rychleji a lépe vstřebávají.

Odpověď
Lea | 11.12.2023 18:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Probiotika bych pochopila a jsou i všeobecně hodně známá, že pomáhají nejen na zažívací systém. Ale to druhé neznám? Berete tedy obojí dohromady a jak dlouho?

Odpověď
Martina | 18.12.2023 11:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Imunita
Hirudovital https://eshop.h2europe.company/produkt/hirudovital/ je to směs enzymů, které je inspirováno tím co produkuje pijavice lékařská, takže mají opravdu velké spektrum pozitivních vlastností pro lidský organizmus. Pijavice se v medicíně používají už několik desítek let. :) Jinak tedy Probio beru 5x týdně, vynechám max 1-2 do roka na 2 měsíce a Hirudovital užívám vždy 3 měsíce v kuse a pak si dávám stejnou dobu i pauzu, případně nasazuji při obtížích, nemocech a podobně. :) Obojí je super a mohou to i děti od 3 let, což je taky výhodné. Teď mají akci na Probio 1+1 zdarma. :)

Odpověď
Lea | 22.12.2023 10:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Imunita
Moc děkuji za vysvětlení i odkaz. Ty probiotika vyzkouším určitě, přijde mi že jsou i za dobrou cenu a když jsou v akci, tak můžeme alespoň vyzkoušet na delší dobu, jaké budou mít účinky. Ten Hirudovital zní také velmi zajímavě, tak ho taky vezmu na zkoušku, dívala jsem se na ty recenze a docela jsem koukala. Tak doufám že to bude opravdu tak dobře fungovat. :)

Odpověď
Nelka | 28.1.2024 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Já teď dávám dětem Preventan sirup, poradila mi ho známá a je moc fajn, snadno se užívá a je dobrý na celkovou podporu obranyschopnosti, preventivně i akutně.

Odpověď
Lída | 18.3.2024 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Preventan se nám taky osvědčil, dětem dávám sirup a když sama cítím, že na mě něco leze tak nasadím Preventan akut a zatím mi to vždycky rozehnal :-)

Odpověď
Pavla | 27.2.2024 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Já si objednávám Reishi z Houbicky.eu, doporučuju si o ní přečíst, přezdívá se jí taky houba nesmrtelnosti :-)

Odpověď
Natálie | 27.3.2024 08:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Na imunitu dobře funguje velké spektrum vitamínů, myslela jsem si, že mi bude stačit, když budu zdravě jíst, ale co jsem se dočetla, tak tělo stejně ze stravy všechny vitamíny nevyužije a hodně jich vyloučí, tak jsem přidala wecare na imunitu, který jsem brala celou zimu. Nebyla jsem ani nachlazená ani nemocná a to hodně času trávím s dětmi venku, ne vždy jsem byla dobře oblečená a přesto jsem se celou zimu držela a neonemocněla.

Odpověď
Mirka | 19.9.2024 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
S Wecare immunity drinkem mám dobrou zkušenost, nebrala jsem teda celou zimu, ale jen když jsem cítila, že bych mohla být nemocná, abych posílila obranyschopnost a nemoc se tak neprojevila naplno, zabírá totiž rychle.

Odpověď
Magda L. | 28.3.2024 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Houbicky.eu znám, objednávám si od nich pravidelně. Teď zrovna užívám Lví hřívu a jsme moc ráda, že jsem je objevila, protože houby mají v top kvalitě a opravdu jsou účinné :-)

Odpověď
Anna | 27.4.2024 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem si z Houbicky.eu zrovna objednala Reishi, líbilo se mi, že mají jasně napsaný původ, jsou bio a že jsou ty medicinální houby zpracované tak aby to opravdu mělo význam je užívat.

Odpověď
Eri | 22.8.2024 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
já jsem si udělala testy dna od chromozoom a tam jsem zjistila jak si vedu, co mi v těle chybí a podle výsledků jsem se zaměřila na výživu i vitaminy

Odpověď
Michaela Vrábelová | 26.9.2024 17:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Vitamín C je určitě skvělou volbou pro podporu imunity, obzvlášť v období nachlazení a virových onemocnění. Pomáhá aktivovat bílé krvinky a působí jako silný antioxidant. Doporučuji zaměřit se i na zinek a vitamíny skupiny B, které mají rovněž pozitivní vliv na imunitní systém​. Pokud hledáš něco navíc, zkus se podívat na kratom od Krupa Kratom - https://www.adamkrupa.cz. Ten nejen zvyšuje energii, ale také podporuje soustředění a celkovou pohodu, což může být užitečné při udržování zdravého životního stylu během chřipkového období!

Odpověď
Nina | 17.11.2024 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Ahoj maminky, poradíte mi prosím nějaký kvalitní doplněk s přírodním složením pro dceru na posílení imunity? Něco co se bude snadno užívat, protože s tím doma celkem bojujeme. Moc děkuju za rady :)

Odpověď
Míša | 19.11.2024 15:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nám se moc osvědčilo kozí kolostrum pro děti Bioalis. Je ve formě maličkých kapslí takže se dětem snadno polyká a navíc je opravdu kvalitní a účinné ;)

Odpověď
Martina | 28.11.2024 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Imunita
Taky s ním mám dobrou zkušenost. Užívám ho pravidelně a všemu hezky odolávám.

Odpověď
Nessi | 17.11.2024 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Imunita
Holky, já moc doporučuju nechat si udělat DNA test, nechala jsem si udělat tenhle https://chromozoom.cz/dna-testy/health/ a vím teď přesně co mé tělo potřebuje, co doplňovat, na co si dávat pozor atd. Dostala jsem s výsledky taky doporučení a rady a od té doby co se tím řídím, tak se cítím opravdu výborně :)

Odpověď
Helča | 23.11.2024 19:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuju za sdílení, čtu si o tom a vypadá to hodně zajímavě. Každý jsme jiný a proto i potřebujeme něco jiného takže to určitě zkusím :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné