| Žehlení - diskuze na toto téma |
Dobrý den, dotaz na supermaminy - co žehlení? Ano ne? Nebo jen některé kousky? Mě to už kolikrát vůbec nebaví, proto se ptám, jak je to v jiných domácnostech... Margita | 1.7.2018 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŽehleníAhoj Veroniko, no žehlím, a to všechny kousky. Jen teda nežehlivé, ty nežehlím, což mě docela vadí. Některé třeba thermo prádlo se žehlit nesmí, ale pomačkané je, tak nevím, jak na to,no. Odpověď Soňička | 28.7.2018 17:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŽehleníAhoj, za mě žehlení určitě ano! Jako já doma žehlím snad úplně vše! Žehlím i ručníky, uterky a tak :) Žehlila jsem nornálně napařovací klasickou žehličkou, ale teď jsem si pořídila steamer www.jiffysteamer.cz/ a jsem s ním fakt spokojená! Dost ulehčí práci a je to beze strachu, že se s prádlem něco stane.
Odpověď Simča | 28.7.2018 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŽehleníNo, tak si kup ten steamer, ten ti práci fakt ulehčí!
Odpověď Zaneta | 28.8.2018 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŽehleníŽehlení je za trest. Zvlášť děckám trička s obrázkama, vždycky se mi něco připeče na žehličku a špatně se to čistí. Hlavně z těch trysek, stává se vám to taky? Teď mi přijde tahle sada na čištění https://www.decodoma.cz/Set-na-cisteni-zehlicek-2-ks.html který počítá i s těma tryskama, tak jsem na to zvědavá. Odpověď Dana | 29.9.2018 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŽehleníJá si nemůžu vynachválit parní žehličku od oravy. nezanáší se a už ji mám docela dlouho a je na ni spoleh Odpověď nela | 30.9.2018 15:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ŽehleníMě se moje ted pokazila, tak hledám novou. KOlik tě stála? Odpověď |