Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Výběr spolehlivého ojetého auta

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Výběr spolehlivého ojetého auta - diskuze na toto téma
Dobrý den, už dlouho doma uvažujeme o koupi ojetého auta a já jsem tak nějak začala přemýšlet, jestli se vyplatí uvažovat o ojetém autě ze zahraničí? Co myslíte?

Galetta | 10.8.2023 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr spolehlivého ojetého auta
Hodně asi záleží na tom, odkud jste a do jak moc velkého rizika, chcete jít. Třeba z Německa se tahají dobrá auta. Jelikož mě živí vývoj mobilní aplikace na zakázku , tak jsem ve spolupráci s https://www.pixelmate.cz/vyvoj-mobilnich-aplikaci spolupracovala i s mobile.de na tom, abychom udělali dobrou webovou appku, která je počeštěná a dají se tam vybrat i kvalitní auta. :)

Odpověď
Jaroslav | 12.8.2023 08:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr spolehlivého ojetého auta
V dnešní době už o tom ani nepřemýšlejte. Ono je problém totiž to, že když koupíte takhle auto ze zahraničí, tak vlastně tím že ho převezete přes hranice, tak přijdete kompletně o záruku. Z vlastních zkušeností doporučím raději auto koupit prověřené u nás z většího autobazaru, kde budete mít alespoň nějakou jistotu.

Odpověď
Pavla | 13.8.2023 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Výběr spolehlivého ojetého auta
Ze kterého bazaru? Kde jste teda u nás auto vybíral jestli se smím zeptat prosím?

Odpověď
Jaroslav | 15.8.2023 02:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Výběr spolehlivého ojetého auta
Jasně, já doporučím podívat se do https://www.aaaauto.cz/ Přímo na pobočce najdete velký výběr aut na jednom místě. S jasnou historií i servisní. Kupoval jsem od nich už dvě auta a obě bez problém jezdí. Vzal jsem si s sebou i mechanika a nikomu to tam při koupi nevadilo.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné